Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Un taram nordic fascinant: Insulele Faroe 2 - 10 iulie 2022

<< < (5/6) > >>

admin:
Este valabila, in conditiile in care NU toata lumea vine cu bagajul maxim. Daca toti ar merge la maxim (sa nu mai vorbesc daca ar fi si peste), atunci putem avea probleme la a incarca toate bagajele, indiferent cat de bine le-as aseza. Intradevar putem primi un microbuz cu spatiu mare in care sa intre bagaje si mai mari, dar in aceiasi masura putem primi unul cu spatiu mai mic in care nu incap nici macar 9 bagaje in limita pe care am comunicat-o. In cel de-al doilea caz imi asum si am sa vad acolo cum procedez.
Trebuie inteleasa cat de neplacuta poate fi o situatie de over-space. Ar fi nevoie sa se ia un taxi din aeroport si la venire si la plecare. Si nu este ieftin deloc. Cred ca nimanui nu-i convine sa plateasca pt cativa cm in plus. Eu am facut de mai multe ori destinatia aceasta si in dimensiunea comunicata, incape tot echipamentul necesar. Va spun ce iau eu cu mine:
- 2 perechi de trekkeri, din care una deja in picioare, pe drum.
- 1 pereche de adidasi usori, cu care sa pot umbla prin casa si sa merg seara la cina la Rose, in vecini
- 2 perechi de pantalon de drumetie de primavara, din care una pe mine, pe drum
- 1 pereche de pantalon de trening, pt casa si cina
- pelerina lunga, pelerina scurta (de ploaie si vant)
- lampa frontala
- haina termica cu gluga, de primavara
- haina termica cu gluga, mai subtire
- palarie de vant
- lenjerie intima
- 10 perechi de ciorapi, din care 7 sa fie mai grosi, pt trekkeri
- ceva in care sa dorm
- 12 tricouri termice (care ocupa foarte putin spatiu, pt ca materialul tehnic este foarte usor)
- prosop baie, mediu ca dimensiune
- trusa necessaire
- dusch gell mic
- mancare: 2 bucati de 300 g de salam de Sibiu, 2 cutii branza topita, o bucata de cascaval 300 g, 4 cutii de pateuri, o punga de cafea de 500 g, 10 batoane proteice

O parte din astea o sa le pun in rucsacul de mana, care are 15 l. Pe verificate, toate astea incap fara probleme in ceea ce am comunicat in mesajul principal. Daca insa se iau inutilitati (blugi, nu stiu ce bluze altele decat cele de tip termic, pantofi sau ghete de oras etc) doar ca sa fie acolo ca poate trebuie, atunci evident ca bagajul se mareste si ajungeti la over-size.

CristianaT:
O sa fie totul perfect, o sa vedeti!  :)

IORDAN:
Ura ! Am scapat sa folosesc taxiul în Insulele Feroe. Am reușit sa închid troleul mic  :applause:. Aștept cu nerăbdare sa ne vedem/revedem  *|* mâine la aeroport  *|*.

CristianaT:
Eu am reusit sa imi fac chec-in-ul. Ma gandesc ca locul de intalnire este acela pe care l-ati anuntat, in fata cafenelei Lavazza, cred ca cel mai tarziu ora 5.

admin:
Ora de intalnire este comunicata in programul excursiei: 04:00. In locul indicat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă