Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera Fiorduri cu MSC Grandiosa 16 - 26 iulie 2022

<< < (3/10) > >>

Bon Voyage:
DISPONIBILITATI CABINE:

Cabina interioara bella, cat. I1 - 1160 €/persoana in cabina dubla, cu inca o persoana. Disponibilitate: 1 cabina (2 locuri) -epuizat
Cabina interioara Fantastica, cat. I2 - 1220 €/persoana in cabina dubla. Disponibilitate: 1 cabina (2 locuri) - epuizat
Cabina exterioara cu geam Bella, cat. O1* - 1330 €/pcersoana in cabina dubla. Disponibilitate: 1 cabina (2locuri) -1 loc disponibil doar pentru  BARBATI.
Cabina exterioara cu geam Fantastica, cat. O2 - 1420  €/persoana in cabina dubla. Disponibilitate 2 cabine (4 locuri) -epuizat
Cabina exterioara  cu balcon Bella, cat. B1* - 1500 €/persoana in cabina dubla. Disponibilitate 3 cabine (6 locuri)  - epuizat
Cabina exterioara  cu balcon Fantastica, cat. B2 - 1590 €/persoana in cabina dubla. Disponibilitate: 5 cabine (10 locuri) - epuizat

Bon Voyage:
DISPONIBILITATI CABINE:

Cabina interioara bella, cat. I1 - 1160 €/persoana in cabina dubla, cu inca o persoana. Disponibilitate: 1 cabina (2 locuri) -epuizat
Cabina interioara Fantastica, cat. I2 - 1220 €/persoana in cabina dubla. Disponibilitate: 1 cabina (2 locuri) - epuizat
Cabina exterioara cu geam Bella, cat. O1* - 1330 €/pcersoana in cabina dubla. Disponibilitate: 1 cabina (2locuri) -1 loc disponibil  pentru  BARBATI.
Cabina exterioara cu geam Fantastica, cat. O2 - 1420  €/persoana in cabina dubla. Disponibilitate 2 cabine (4 locuri) -epuizat
Cabina exterioara  cu balcon Bella, cat. B1* - 1500 €/persoana in cabina dubla. Disponibilitate 3 cabine (6 locuri)  - epuizat
Cabina exterioara  cu balcon Fantastica, cat. B2 - 1590 €/persoana in cabina dubla. Disponibilitate: 5 cabine (10 locuri) - 1 loc disponibil FEMEI

Bon Voyage:
DISPONIBILITATI CABINE:

Cabina interioara bella, cat. I1 - 1160 €/persoana in cabina dubla, cu inca o persoana. Disponibilitate: 1 cabina (2 locuri) -1 loc disponibil FEMEI
Cabina exterioara cu geam Bella, cat. O1* - 1330 €/pcersoana in cabina dubla. Disponibilitate: 1 cabina (2locuri) -1 loc disponibil  pentru  BARBATI.
Cabina exterioara  cu balcon Fantastica, cat. B2 - 1590 €/persoana in cabina dubla. Disponibilitate: 5 cabine (10 locuri) - epuizat

mihaela1974:
Eu m am înscris.
Buna seara tuturor, am si uitat sa salut de atâta bucurie. Văd ca locurile sunt ocupate, dar cine vine?
Abia astept sa ne distram.

admin:
Pai doi o sa fim noi, organizatorii, Samiza si cu mine. Si eu astept mult croaziera aceasta si mai ales sa revad cateva locuri foarte dragi. Mi-e dor sa ma plimb pe punte, mi-e dor sa vad rasaritul si apusul pe mare, mi-e dor sa simt din nou atmosfera intima de pe vas. Mi-au facut pofta cei plecati acum in Caraibe, am urmarit fiecare zi a lor, am vazut fotografii, asa ca deja nu mai am rabdare... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă