Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Ciubar, kurtos, turta dulce, natura, plimbare cu caruta, distractie 6 - 8 august

<< < (16/18) > >>

krondia:
INFORMATII PLECARE:

MICROBUZ BUCURESTI :B-484 NEW
Sofer:COSTEL –   tel 0761/699969

Ora 05:45 întâlnirea cu grupul în București, Statia Petrom Aurel Vlaicu vizavi de statia de metrou Aurel Vlaicu
Plecare ora 06:00

Vă rog frumos să nu întârziați!

Prezența o va face soferul, eu voi urca din Brașov.
Voi fi in legătură cu soferul dar am rugamintea sa ma anuntati in cazul in care au intervenit modificari privind locul de unde va conectati la traseu.

La Ploiesti punctul de conexiune este la benzinaria Petrom, zona Metro.

Ne vedem dimineață, cu voie bună!  *|*

Rodica_I:
Multumim,  Diana :smitten:

krondia:
Prima zi in Ținutul Vulcanilor cu multă voie bună, distracție. O incursiune in locuri inedite, foarte frumoase, departe de gălagie si aglomeratie.
Minunata pensiunea Mountain Rest, cu adevarat tihna muntelui. Sa tot stai sa admiri cerul, stelele. Apreciat a fost si ciubarul, s-a dansat afara in jurul lui, a fost bucuria revederii dar si a intalnirii cu cei noi. O zi faina cum doar in excursiile Singles Camp mai e.

]

PGabriela:
O acțiune pe gustul meu.
Covasna, Harghita nu înseamnă numai unguri sau sași. Înseamnă tradiții respectate, oameni onești, curățenie, simplitate.
Au fost trei zile cu trei povești:
-povestea colacului împletit (kürtőskalács)
-povestea turtei dulci (mézes pogácsa)
-povestea unei beri locale (csiki sor)
Am văzut traiul tradițional secuiesc la muzeul satului unde sunt amenajate uneltele care sunt și acum folosite de meșteșugari care își fac încă treaba la fel ca acum o sută de ani.
Mâncare tradițională de te lingi pe degete. Nelipsita pălincă cu care este primit orice călător care le trece pragul.
Ingredientele acțiunii au fost: plimbarea cu căruța+cele trei povești+pălinca+mâncarea tradițională+berea locală+veselia+toleranța+bucuria revederii+bucuria întâlnirii cu oameni noi.
Rezultatul rețetei= prietenii durabile.
Felicitări Diana! pt această acțiune inedită. Ești un om minunat.
Un program foarte bine gândit, multe informații, multe noutăți, locuri noi, lejeritate.

Tania55:
A avut dreptate Costin cand a spus ca fac eforturi ca sa vin la actiunile SC.
Am facut 24 de ore cu trenul de la Resita la Brasov deoarece am pierdut o legatura din cauza intarzierii unui tren.
Doar atat va spun : ' s-a meritat din plin !'  :love:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă