Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Ciubar, kurtos, turta dulce, natura, plimbare cu caruta, distractie 6 - 8 august
Rodica_I:
..Cine mai vine cu noi?... nimeni cunoscut ? :'(
Mai...avem plecare din Bucuresti, poate nu ati retinut *|*!
Rezerv ciubarul din curte :giggle:
roxanas:
Rodi, m-ai convins. M-am inscris si eu. *|* Si asta pt ca am chef de o petrecere, asa cum sti tu sa faci.( sper ca nu te-ai molesit) Si cred ca mai conving vreo 2 prietene.
Sa ne vedem cu bine.Pup!
roxanas:
PS: Si sa sti ca nu numai de tine e vorba...ci si de Diana. Tocmai ce am incheiat o excursie foarte frumoasa cu Diana, in Clisura Dunarii (superba excursie, superb loc, superbi oamenii noi intilniti acolo) si ce mi-am zis: Si Rodi si Diana, cred ca trebuie sa fie ceva foarte frumos. :) Asa ca gata inscrierea, deocamdata. Deci...ne vedem la ciubare. *|*
Ramona Revencu:
Rodi si Roxy, m-ati convins si pe mine:-))) M-am inscris si eu, *|*abia astept o plimbare in locuri interesante si experiente vesele cu gasca de oameni frumosi din SC!
Va salut din Bucuresti si ma inclin, sunteti deosebiti! :love:
Sa ne revedem sanatosi!
Rodica_I:
eeeee, *|* sa te ti distractie ... abia astept sa stam in ciubar sub clar de luna :happy:
Sa vedem cum facem cu palinca de smochine .. ca sa nu mai zic ca am :D auzit ca exista si lichior....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă