Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Ciubar, kurtos, turta dulce, natura, plimbare cu caruta, distractie 6 - 8 august

<< < (4/18) > >>

kriss:
Şi eu, aştept cu nerăbdare Diana, să ne revedem si să petrecem numai cum noi ştim...  *|* *|* Te imbrăţişez cu drag! :kissing:

Rodica_I:
Diana, sa te pregatesti de galagie... ^-^ Iti dai seama sunt "nevorbita"  de un an  :D
Fetelor, ma gandesc ca trebuie sa cautam niste dansuri fara atingere directa ... sa nu iasa discutii  ::)

kriss:
Hai măi Rodi, tu si nevorbita ;D.....sa-ti reamintesc la ce oră ne-am pus la somn , acum câteva zile ?  ;) ;D :D
Cât despre dansuri fără atingere , nu ducem lipsă de imaginaţie ! *|* *|* *|*

roxanas:
Rodi, nu dansam perinita, n-avem voie pupaturi, dar o hora acolo, cu muzica din aia de-a ta, tot tre sa facem. Asta cica avem voie...intr-un numar limitat de persoane. Adica raminem doar intre noi, nu mai aducem si de prin vecini. oO *|*
Kriss, ce bine ca vi si tu...super!!! Ne stringem gasca de distractie, ca in vremurile bune! Abia astept sa va reintilnesc!

kriss:
Oooo...ce gasca se formeaza , sa ne pregatim de distractie atunci.....Eu ma apuc de antrenament. *|*  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă