Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Zanzibar, plaje tropicale, ocean si safari 6 - 18 ianuarie 2022
Anca G.:
Buna ziua,
Va rog, am nevoie de o clarificare ref la vaccinuri. Pe site-ul OMS citesc ca nu e obligatoriu vaccinul impotriva febrei galbene pt calatoria in Tanzania, decat daca turistul vine dintr-o tara cu risc, iar Romania si Qatar nu sunt tari cu risc.
admin:
Anca, pt Zanzibar nu este obligatoriu vaccin contra febrei galbene daca sosim din Romania. Vaccinarea tropicala este o masura profilactica, neobligatorie si la alegerea fiecaruia. Eu personal am facut mai multe vaccinuri pt zone din Africa, pentru ca am calatorit si o sa mai merg in multe tari de pe acel continent. Dar asta nu inseamna ca trebuie facut. Este la alegerea fiecaruia. Referitor la malarie, posibilitatile de a contracta aceasta boala in Zanzibar sunt aproape de nule, dar tinand cont ca o sa intram pe continent, pt vizitarea parcului Mikumi, este bine de luat tot preventiv unul dintre medicamentele impotriva acestei boli. Nu toata lumea ia, din experienta am vazut ca nici 50% dintre turisti nu iau asa ceva.
admin:
Curand... :thumbup: *|* :dance:
Bon Voyage:
DOAR 3 locuri disponibile.
admin:
In momentul de fata, mai exista disponibil 1 LOC LA BARBATI.
Grupul o sa ajunga la 26 persoane, o sa ocupam aproape INTREG complexul. Mi-am dorit si mi-ar fi placut sa fim doar noi acolo, pentru aceasta mai era nevoie de foarte putine persoane inscrise. Disponibilitate de camere inca mai exista, dar din pacate nu mai putem tine rezervarile deschise, din cauza zborurilor. Este varf de sezon si cu cat ne apropiem mai mult cu atat va fi mai greu si mai scump de gasit locuri. Si nu putem risca...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă