Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Muntii Baiului si Bucegii, in haine de toamna 15 - 17 octombrie 2021
krondia:
ANUNȚ FOARTE IMPORTANT
Conditia medicala de participare: prezentarea unuia dintre documentele de mai jos:
- certificat european de vaccinare
- QR rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
- QR rezultat negativ al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore (efectuat de preferință vineri dimineața sau joi seara)
Testul rapid trebuie sa fie efectuat intr-o unitate autorizata: farmacie sau clinica medicala.
- dovada ca s-a trecut prin boala, perioada maxima de valabilitate 6 luni
Ora și locul de intâlnire
Locul de intalnire va fi la pensiune, orele 12:00 - 13:00
Pensiunea Steaua Nordului Bușteni
Strada Mihai Eminescu 18
Atenție, programul de vineri va fi inversat cu cel de duminică, astfel încât drumeția ușoară de vineri la Cascada Valea Spumoasă și vizitarea mănăstirii Caraiman vor avea loc duminică dimineața
Vineri vom face o plimbare prin Bușteni - pensiunea este aproape de zona centrală.
Vizităm și Casa Memorială Cezar Petrescu dacă este deschisă.
Din păcate, castelul Cantacuzino s-a închis ieri până la sfârșitul lunii.
Există și posibilitatea de a lua o ciorbă vineri la prânz dar trebuie să anunț înainte la pensiune .
Am să vă trimit în seara aceasta un email privind modificarea de program, rog răspuns până miercuri seara.
--- Citat din: Rodica_I din Marți, 12 Octombrie 2021, 12:22 ---Sa speram ca avem si ceva muzica ..... sau cantam noi apucam de cantat ? ;) :)
--- Terminare citat ---
Putem asculta si muzica dar da, putem să ne etalăm si vocile :dance: *|*
Am dat o fugă și la cascadă și pe traseu este foarte umed, în pădure sunt porțiuni cu noroi, alunecă.
Parazăpezile sunt mai mult decât recomandate, la fel și echipamentul adecvat de drumeție.
Pentru impermeabilizare puteți folosi si un spray special care se găsește la magazinele cu articole sportive.
Traseul este scurt, circa 90 de minute dus-intors de la telecabina. Mai avem apoi nevoie de circa o ora pentru a vizita manastirea Caraiman.
Actiunea sa va incheia duminica în jurul orelor 13:00.
Cascada din Valea Spumoasă, Bucegi
SilviuC:
Nu mai pot veni. As vrea sa donez biletul meu pt un doritor (in camera single).
costi31:
Salut SilviuC , dacă faci ceva gen nu vreau recuperarea bănuților și dorești să faci un cadou , sigur găsești înlocuitor .... Deci în această opțiune sunt multi doritori.... Depinde de tine . Cui îi faci cadoul ? :D
costi31:
Uite Silviu 0733350375 doar in cazul in care nu dorești să îți fac ramburs la suma excursie...
Pot prelua locul tău și cu altă ocazie fac cinste ;)
Mulțumesc anticipat ! ;) :flori: *|*
SilviuC:
Am zis "DONEZ". Deci "moaca" intr-un limbaj mai putin academic.
Concluzia: primul venit primul servit. Daca iti gasesti si perechea, imi esti dator vandut! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă