Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Calatorie in minunatul Tinut al Buzaului. 13 - 15 august 2021

<< < (2/5) > >>

CristiC88:
Ok. Ramane sa va contactez in apropierea excursiei. Sarbatori fericite!

Caralex:
Buna seara, as dori sa ma inscriu la aceasta excursie. Va rog sa-mi spuneti daca sunt suficiente inscrieri pentru realizarea ei. Multumesc si o seara buna, Carmen

Gabriel:
Buna tuturor ! Sunt Gabriel, insotitorul de grup in frumoasa zona a Buzaului. Mai avem putin timp si ne vom intalni intr-o zona deosebita,cu peisaje buzoiene,obiective turistice si istorice faine si vom afla multe despre locurile pe care le vom parcurge. Vom efectua si trasee turistice usoare,dar foarte frumoase. Nu uitati pelerina de ploaie, de asemenea ceva de imbracat cu maneca lunga,seara afara este racoare.In aceasta perioada sunt Perseidele-asa ca noaptea putem vedea spectacolul cerului, avand in spatele pensiunii un spatiu deschis foarte generos..
Din Bucuresti vom pleca catre directia Buzau, unde vom face si o oprire ( daca sunt persoane care ajung in aceasta zona, ne comunicati)

Cateva foto si din anii trecuti, cand am avut parte de zile frumoase de august si distractie pe masura !

Gabriela P:
Buna ziua, vin cu masina personala de la Piatra Neamt . Puteti sa- mi comunicati un loc de intalnire inainte de Vulcanii Noroiosi ? Din itinerar am inteles ca ar fi primul obiectiv inainte de pensiune. Multumesc, o fi frumoasa, Gabriela

Gabriel:
Pentru Gabriela P si alte persoane care vin cu masina personala la pensiune,vom vorbi la telefon punctual. In comuna Berca este un Penny si acolo ne putem vedea pentru a merge cu totii la primul obiectiv al zilei de vineri-Vulcanii Noroiosi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă