Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Calatorie in minunatul Tinut al Buzaului. 13 - 15 august 2021
Bon Voyage:
Buna ziua
Astazi am primit o notificare din partea firmei de transport cu care colaboram ca plecarea in aceasta excursie s-a decalat cu 45 minute.
-Intilnirea grupului va fi la ora 07:30 in statia Petrom Aurel Vlaicu
-Plecarea va fi 07:45
Caralex:
Buna seara, imi puteti da un punct de reper pentru statia Petrom Aurel Vlaicu va rog? Este cea de langa statia de metrou Aurel Vlaicu? In apropiere mall Promenada? Multumesc si o seara buna, Carmen
Gabriel:
Da.locul de intalnire Petrom Aurel Vlaicu este aproape de statia de metrou Aurel Vlaicu.ne vedem vineri la ora 7.30
Gabriel:
INFORMATII PLECARE VINERI 13 august 2021
Microbuz: B 484NEW
Sofer: Marius, tel 0763/150437
Intalnire ora 07:30 statia Petrom Aurel Vlaicu
Pentru cei care veniti cu masini personale, ne auzim la telefon 0723/337963 Gabriel. Primul obiectiv al zilei de vineri- Vulcanii noroiosi, apoi ne indreptam catre pensiune, ne cazam, luam o masa de pranz, apoi plecam cu microbuzul catre Barajul Siriu si Cascada Casoca.
Gabriel:
Au fost trei zile de vara cu obiective turistice si peisaje frumoase din judetul Buzau, unele mai celebre, altele mai putin cunoscute. Am avut vremea foarte buna pentru obiectivele propuse...chiar si pentru dansul de seara ! Va multumesc tuturor pentru super atmosfera creata, atat in timpul excursiilor dar si.... seara, la racoare, la serile cu party si socializare de pe terasa pensiunii si muzica live la chitara.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă