Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Clisura Dunarii, spectacolul unic al naturii 30 septembrie -03 octombrie 2021
krondia:
Salut, Eugen!
Mai aproape de excursie veti primi un mail in care veti transmite optiunile de masa: meniu cu peste sau carne, activitatile optionale dar si modalitatea de transport până la pensiune. Urmeaza sa va pun in legatura daca veniti mai multi cu masina personala din aceeasi zona.
La modul cel mai serios, pregatiti-va echipamentul de munte daca intentionati sa optati pentru drumetia in Ciucarul Mare. Fara bocanci de munte nu veti putea participa la traseu!
S-auzim numai de bine!
Rami:
Buna dimineata tuturor :)
Multumim tare mult Tania pentru pont :worship:
Ghici ce?
Am reusit si merg si eu :yeah: :dance:
Abia astept *|*
Sudul Italiei?!
SUPERRR FAIN :thumbup:
Sunt sigura ca o sa ai si tu o vacanta SUPERRR DE SUPERRR, ALĂTURI DE FAMILIA SINGLES CAMP :yeah: :dance:
SANATATE MULTA MULTA TUTUROR SI ZILE FAINE, ALĂTURI DE CEI DRAGI :smitten: :angel:
CristiG:
Salutare tuturor, eu vin din Timisoara cu masina, daca este cineva interesat va rog sa ma contactati
Bon Voyage:
In cazul unei renuntari este necesar sa gasiti un inlocuitor ,deaceea este nevoie sa postati locul disponibil pe FORUM.
Pentru garantia rezervarilor agentia face plati anticipate catre locatie ce nu mai pot fi recuperate.
Lucia11:
Bună seara,
Va salut pe toți pentru prima data și sunt incantata sa ma alătur grupului vostru. As dori sa va întreb dacă avem nevoie de test covid pentru aceasta excursie?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă