Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii Canionul 7 Scari si in Ciucas. 4 - 6 iunie 2021
Ari:
Salutare. Eu vin din București. Nu am preferințe legate de transport: pot veni fie cu microbuzul, fie cu mașina mea. 1.Propun Lidiei să fiu trecut pentru microbuz (în caz că nu se va organiza, voi veni singur spre Săcele). 2. In caz că din București ar vrea cineva sa vina împreună cu mine, las aici număr mobil - 0754 244.249. Adrian.
Vamane98:
Buna ziua. Eu vin singura din Focsani pe traseul Ojdula-Brasov asa ca, daca este cineva doritor pe acest traseu, cu mare drag pot trece sa-l/ o iau.
Diu:
Buna
Are cineva un loc liber din cluj sau din zona?
Merci 0755918215
anca.aka:
Buna. Eu vin cu trenul din Bucuresti la Brasov. La ce ora ar fi ok sa ajung pt a putea prinde grupul in drum spre Sacele?
Sau o masina de "recuperare"
lidia.Iasi:
Vineri ne intalnim la Dambu Morii, Timișu de Jos, la ora 13.00. Punctul de intalnire este in fata Vilei 7 Scari, coordonate GPS https://goo.gl/maps/577YDhCXfJUTQ2PZ9 ( in Dambul Morii se intra pe str. Piatra Mare cateva sute de metri pana la vila)
Sa fiti echipati pentru drumetia la 7 Scari: ghete sau pantofi trekking cu talpa aderenta, pantalon lung lejer, tricou, haina impermeabila ( daca debitul apei este mare in canion o sa va udati ). Pentru accesul in canion tariful este 10 lei
Pentru pranz sa aveti pregatit ceva la pachet si apa, pentru ca vom intra cu cina la pensiune.
Transport:
Pentru ca nu s-a putut organiza transport cu microbuz din Bucuresti, va recomand sa faceti grupaje pe masini, in functie de zonele din care veniti.
Daca alegeti tren sau microbuz, lasati un mesaj pe forum pt a va prelua cineva de la gara sau pt a va grupa la un taxi (sunt 10 km intre gara si Dambu Morii). De langa gara Brasov mai este autobuzul 17b care merge la Dambu Morii si face in jur de 25 minute
Plecarea din Iasi este la ora 6.30 din parcarea Carrefour Market, str. Arcu (fosta Billa). Pentru transport din Iasi s-au inscris 3 persoane, iar din Onesti 1 persoana, asa ca vom merge cu 2 masini mici.
1.Cornelia
2.Lena
3.Luisa
4
Echipament
- Bocanci sau pantofi de treking cu talpa aderenta. Este important sa aveti incaltaminte comoda si purtata pentru a nu face bataturi.
- Pantaloni lungi elastici, lejeri
- Tricouri tehnice de drumetie. Bumbacul nu este indicat pt ca o sa transpirati mult si se usuca f greu asa ca o sa simtiti in permanenta senzatia de umezeala.
- Haina de vant/ploaie
- Bluza termica sau polar pentru ca seara este rece.
- Recipiente cu apa 1 l
- Rucsacel de tura in care sa va incapa haina de ploaie, un tricou de schimb, apa, gustarile pt pranz)
- Bete de treking, daca sunteti obisnuiti sa mergeti cu ele
Vremea se anunta buna pentru drumetie, mai calda si fara ploi prelungite, 17 grade Celsius in Sacele si 9-10 grade. sus, pe Ciucas. :thumbup:
buna pentru drumetie
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă