Arhiva > Arhiva

Hobby

<< < (7/13) > >>

maria171:
 ;D
si de cate ori te-ai taiat?
in ce lemn sculptezi, ce esenta?
nu poti sa iti deschizi o expozitie?

krissunu:

--- Citat din: maria171 din Luni, 12 Aprilie 2010, 20:31 --- ;D
si de cate ori te-ai taiat?
in ce lemn sculptezi, ce esenta?
nu poti sa iti deschizi o expozitie?

--- Terminare citat ---

...m-am  taiat  si  eu ,...dar  taieturi  foarte  micute ,...mai mult  ciupituri cu  coltul  daltii .
       Dar  am  vazut  taieturi  foarte  superficiale de  dalta (lama a patruns  1 cm in palma ) ,...se  intampla  din  neatentie ,...si  un  al doilea  factor este  alcoolul.

Prefer  lemnul  de  tei,..se  lucreaza  foarte  usor .
      Dar  sa  dai " nastere " unei  piese  de  mobila atunci  alegi stejarul.   Sa  sculptezi    tabliile  unui  pat  ,... alegi  lemnul  de  nuc .
      Se  sculpteaza  si  in paltin , anin ,plop,salcie....  ciresul este un lemn frumos.
      Cel  mai  tare  lemn ( ca esenta)  este  frasinul.

M-am  gandit  de  multe  ori  la  o  expozitie . Am o cunostinta in Bucuresti  care  este pictor . Uneori imi mai da comanda de rame pentru picturile  sale.  In anumite  perioade  isi duce  lucrarile  la  o  expozitie .  Din  vorba  in  vorba,  ne-am  inteles  ca  pe  viitor sa  pot  pune  si  eu lucrarile  mele langa  picturile  sale. 

anamama13:
felicitari ptr pasiunea ta... nu ne arati si noua cate ceva ????

Catherinna:

--- Citat din: anamama13 din Marți, 13 Aprilie 2010, 09:28 ---felicitari ptr pasiunea ta... nu ne arati si noua cate ceva ????

--- Terminare citat ---

Le-a aratat, dar noi nu le vedem, cred ca programul nostru are ceva :-\ ::) 
Pe mai multe topice au fost puse poze ( inteleg din cuvinte ) dar la mine nu se vad  :o :o

krissunu:
...pe  pagina  a doua sunt postate poze :)   ...la  mine  se  vad  :)

Postez  o  poza  cu  mine in  micutul  meu  atelier  ;  ..din 2006

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă