Arhiva > Arhiva

Hobby

<< < (3/13) > >>

adria:
maria draga, am impresia ca e vb si de trecerea anilor

krissunu:
   Sa  colectionez  muzica,....si  bineanteles  o  ascult  cu  mare  placere  :)
    Cel  mai  mult  imi place  arta,...arta  de  a construii  ceva  anume ,...  de  a  desena ,...de a da nastere  la  lucruri  cat  mai frumoase .
    As  fi  incantat sa  gasesc  aici  iubitori  de  arta . 

Legat  de  arta,  sculptura  in  lemn ,...este  una  din  pasiunile  mele .   

Ayouni:
@krissunu, foarte fain hobby! si pe mine ma fascineaza tot ce e legat de lemn, lemnul in sine mi se pare un material asa de frumos, asa de nobil.  Nu am talentul tau... in schimb imi place bricolajul, din cand in cand cumpar cate vreo piesa de mobilier de la prietenii nostri suedezi, de dragul de a o asambla eu.  Dar cum ei au niste planuri asa de matematice, stiu, oricine poate sa asambleze o piesa de-a lor.  Daca as putea, mi-ar placea sa am un mic atelier de tamplarie unde sa prelucrez lemnul.  Da, si mi-ar mai placea un salon de ceai, un mic restaurant... 

krissunu:
@Ayouni  ma  bucur  ca  iti  place aceasta  arta ( sa-i sapunem  asa ) ,...  inca  de cand eram micut  ma  jucam  cu  cubuletele  din  lemn ,...trecand anii  totul  s-a  transformat  intr-o  pasiune ,.. cand  ai  in  suflet  un hobby,..  iti doresti cu adevarat sa-l  inveti .
   Eu  inca  nu  am  o  colectie , dar pe  parcursul  anilor am  facut  sute de lucrari .  Pe  care  majoritatea  le-am  daruit  prietenilor,cunostintelor , la diverse  okazii. Iar  unele  am  fost nevoit  sa  le  vand (...in  viata  avem   urcusuri,...dar  si  coborasuri )
    Poate  intr-o  zi  voi  avea  si eu propria  colectie asa  cum au toti  artistii .  Nu  inaite  de  a  avea  si  eu  atelierul  mult  visat .  (  momentan  folosesc  o  improvizatie )

Ce  ne  dorim  ,....sa  se  indelpineasca .

Un  salon  de  ceai !  ...foarte  frumos  :)

O lucrare  in  care  am  pus  mult  suflet :

capsuna:
krissunu imi plac lucrarile tale si mai vreau poze.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă