Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Calimanii, calarie, rafting, drumetie, la stana 24 - 27 iunie 2021

<< < (5/6) > >>

tudorb:

--- Citat din: Tania55 din Vineri, 11 Iunie 2021, 21:57 ---Buna, grup frumos !
Daca vine cineva din Timisoara cu masina, m-as bucura sa ma ia si pe mine ... daca nu, vin cu trenul ... si pentru ca ajung pe la 17:15 (cu trenul) cred ca voi veni cu o zi mai devreme.  :)

--- Terminare citat ---

Buna. Daca gasesti pe cineva cu masina din Timisoara, credeti ca pot sa ma alatur si eu pe drum? :) Sunt din Targu-Mures, dar pot sa vin pe traseu, de exemplu in Ludus.

In cazul in care trece cineva cu masina prin judetul Mures, voi fi recunoscator daca puteti sa ma luati si pe mine.

Multumesc,

dana gunther:
Buna, sunt Dana si vin din Timisoara. Doar ca voi putea pleca abia dupa ora 12. Daca doriti sa veniti in aceste conditii, va rog sa imi spuneti.

Tania55:
Buna, dana gunther ... voi cere nr. tau de telefon de la Lidia. Multumesc deocamdata.

Tania55:
Buna, Dana Gunther, nu te-am sunat pentru ca m-am hotarat sa merg cu un tren care ajunge dimineata in Vatra Dornei.
Poate la intoarcere te voi ruga sa ma iei si pe mine. Multumesc deocamdata.

Olguta Lungu - Tranole:
Bună ziua!
Dacă se vor deschide liste pentru acțiuni opționale, mă înscriu și eu pentru rafting și echitație 2 ore.
Mulțumesc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă