Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Delta Dunarii. Printre nuferi, in paradisul pasarilor 7 - 11 iulie 2021
Gabriel:
Buna ziua tuturor.Sunt Gabriel-insotitor de grup in Delta Dunarii.Asa cum este mentionat,urmeaza sa va transmitem un email referitor la optiunea de transport si din Murighiol catre locatia de cazare cu salupele de la pensiune pentru a ne putea organiza din timp.De asemenea,vom transmite si zonele din tara de unde veniti.
Gabriel:
Buna ziua tuturor.Asa cum am mentionat,va scriu zonele de unde veniti in excursia din Delta Dunarii.Cine merge cu masina si accepta sa mai ia pe cineva din grup poate scrie pe forum.Sau daca veniti cu firme private de transport.
Pitesti-1
Ploiesti-1
Bucov-1
Onesti-1
Timisoara-3
Oradea-1
Bistrita-1
Bucuresti-4
Sinaia-1
Cluj Napoca-1
Iasi-2
Hunedoara-1
Craiova-1
Lista este aproape finalizata,veti primi un email in cateva zile pentru a transmite cu ce varianta de transport pe apa mergeti in Delta catre pensiune,din Tulcea sau Murighiol.Sa ne vedem cu bine !
Oana-Maria:
Mulțumesc de raspuns și de sugestie. Daca venim cu mașina, unde o putem lăsa? Mă cam stresează condusul, dar as prefera sa mă stresez conducând, fata de varianta cu microbuzul. Plus că, in funcție de cum avem bagajele, am putea veni împreună toți cei din București, fiind patru.
Gabriel:
Buna tuturor.Pentru a lasa masinile in siguranta,exista parcari cu plata pazite la Murighiol in apropierea locului de unde se pleaca cu ambarcatiunile pe apa.De asemenea si in Tulcea exista parcari cu plata pt cei care vor calatori de aici.Va voi comunica si locatiile.
Lucia D:
Buna Oana si cine mai vine din Bucuresti .Sunt Lucia si am fost upgradata spre bucuria mea din excursia din Septembrie cu voi aici.Imi doresc sa vin cu masina si sa contribui la costuri. Cum ne putem conecta sa vorbim pe aceasta tema ? Multumesc anticipat pentru raspuns ca sa pot ajuta la organizarea cu Murighiol.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă