Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Hoinarind pe plaiuri oltenesti. Polovragi 5 - 7 martie 2021

<< < (3/4) > >>

Sebastian:
Buna tuturor ,
Sunt din Constanta .
Eu voi veni cu WW transporter si am 5 locuri disponibile .
Sunati-ma pe 0722 31 31 53 daca sunteti interesati sa calatorim impreuna .
Weekend fain !   O0

Iasmina:
Buna seara gasca vesela,

sper ca sunteti pregatiti de o super distractie in weekend :dance:, sarbatorim venirea primaverii, Martisorul si Ziua Femeii  :flori:
Va astept cu voie buna si plini de energie pozitiva! :kissing:

O seara minunata si ne vedem vineri la Horezu!

Iasmina:
Bună seara,

Vroiam sa va anunț ca din weekend scad temperaturile în toată țara,  m-am uitat la Polovragi,  vom avea sambata în timpul zile 6 grade dar soare  :) sa va îmbrăcați bine, căciulă,  bluze termice....

Pe vineri gașcă veselă!  :kissing:

admin:
Drum bun tuturor, sa va bucurati de 3 zile de relaxare, de miscare in natura!  :thumbup: :) Vremea vad ca e mai rece insa important ca nu arata a fi cu precipitatii.  Vad chiar un soare care ba se piteste dupa nori, ba iese din ascunzatoare si inveseleste colinele si muntii. Asa ca daca sunteti imbracati potrivit, cu mai multe termice pe voi, va fi foarte bine. Cand va incalziti mai dati jos cate o bluza si va reglati confortul.

Sarbatoriti si 8 martie, asa ca urez tuturor femeilor din grup sa va simtiti asa cum va doriti intr-o zi dedicata voua!  :flori:

Ancutza:
 Buna ! Desi se anuntase vreme rea in weekendul excursiei, am avut parte de soare pe tot parcursul drumetiei la Crucea lui Ursache si asa am avut o vedere de vis  asupra Polovragiului si a muntilor Capatanii si Parang . Si ca sa avem toate anotimpurile intr-o zi, la intoarcerea pe Cheile Oltetului a inceput sa ninga ca in povesti. La toate acestea se adauga o cazare frumoasa cu mancare  buna, revederea cu cei vechi intalniti anul trecut la Herculane si Piatra Craiului, intalnirea cu cei noi si prezenta Iasminei , care ne-a antrenat la drum si la distractie, tonica precum o zi de primavara. Deci, nu ratati anul viitor !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă