Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Padurea de Argint si Zimbru Safari 23 - 25 aprilie 2021
costi31:
Bună tuturor , am ajuns acasă cu multă liniște în suflet după această frumoasă dar și un pic istovitoare excursie din zona cea mai bogată spiritual din Moldova . Nu cred că este cineva care să nu-și aducă aminte cu drag de Creangă cu poveștile sale , Eminescu cu poeziile , Grigorescu în picturi :smitten:
Deși nu este o excursie pelerinaj mie mi-au plăcut cel mai mult bisericile , corul de maici care îți fac pielea de găină numai când le asculți și practic îți dai seama cat de trecători suntem , Peștera Sf. Teodora prin simplitate , îndemnul la o viață mult mai bună :flori:
Traseul frumos ales , vremea mai puțin , plouase înainte...
Nici nu știam că încă mai trăiesc zimbri atât de bine in libertate la doi pași de sat și o mănăstire... superb ! :)
Revin cu fotografii , mulțumesc gazdelor pt cele mai bune" poale-n brâu " Lidiei și grupului la fel de vesel ! :flori: :thumbup:
enache:
Bună seara la grupul de experimentați de montaniarzi. Eu nu ma pot numără printre ei cu părere de rău. Dar cu efort am ajuns sa fac fata acestei frumoase și grea drumeție. Mulțumesc oamenilor care m-au ajutat, mai ales Lidiei pentru răbdare. Cu toate greutățile mi-a plăcut. Zona superba. Tot ce-am văzut, mănăstirile, căsuța lui Creanga, muzeul de colecționar al d-ului Popa, a fost superb. Gazdele de la pensiune niște oameni f. primitori. În concluzie încă o excursie marca S.C.Va doresc sărbători de Paște liniștite și cu multe bucurii.
enache:
Scuzați greșeală. Excursie reușită marca SC.
costi31:
Draga noastra Ancuta , tu ai fost minunata , nu te mai scuza , te stimez si te imbratisez cu mare , mare drag.... :) :kissing:
costi31:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă