Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Iarna pe ulita. Traditii romanesti in Marginime. 10 - 12 decembrie 2021
GeoBafi:
Sorry, acum a-m observat ordinea raspunsurilor :(
Just in case, daca renunta cineva..... sunt in stand by... cu drag ptr aceasta iesire.
Sunt vaccinat/ ok passp verde.
Toate cele bune!
Spor!
GeoBafi:
--- Citat din: GeoBafi din Miercuri, 03 Noiembrie 2021, 13:16 ---Sorry, acum am observat ordinea raspunsurilor :(
Just in case, daca renunta cineva..... sunt in stand by... cu drag ptr aceasta iesire.
Sunt vaccinat/ ok passp verde.
Toate cele bune!
Spor!
--- Terminare citat ---
Mindru gabriela:
Buna seara,decind astept sa gasesc un loc la aceasta excursie, am Reusit in sfirsit!! M am inscris, !!!! doar ca nu am mijloc de transport.locuiesc in Buzâu dar, daca cine are un loc liber in masina,si pleaca din bucuresti sau din brasov, si ma poate lúa si pe mine..( pina acolo ajung cu trenul) sigur si in Ploiesti pot ajunge, sunt gabriela tel: 0753852918 . Multumesc mult
Mindru gabriela:
Nu se anunta nimeni Pe aici cu un loc in Masina… am incercat pot ajunge si in sibiu. Cu Autobuz Ul din bucuresti . dar?! De acolo.. Eh! Asta e marea mea problema cu transportul de aceea nu ma pot inscrie nici la revelion la miercurea ciuc . Deci geo din Constanta fii pe faza: daca nu gasesc cu cine Sa vin renunt!🥲
krondia:
--- Citat din: Mindru gabriela din Luni, 06 Decembrie 2021, 10:17 --- Eh! Asta e marea mea problema cu transportul de aceea nu ma pot inscrie nici la revelion la miercurea ciuc .
--- Terminare citat ---
Gabriela, la Miercurea Ciuc se poate ajunge si cu trenul. De acolo, sigur gasim o solutie, sunt doar 14 km.
Dupa ce grupul e complet, voi anunta localitatile din care veniti pentru a va ajuta cu grupajele pe masini.
Daca esti hotarata, iti recomand sa scrii pe forum ca ai nevoie de transport.
Sigur se va ivi cineva si in Marginime sa te ajute.
Distractie faina!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă