Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
IORDAN:
oO oO oO Regret ca trebuie sa renunt la aceasta minunata excursie.
Costul excursiei este achitat integral.
Daca este cineva interesat de acest loc, pot sa fiu contactata la numarul 0726232916.
Distractie placuta participantilor si astept poze :)
Rodica_I:
Treaba ta Iordan, dar cum ar fi zis cineva .."nici nu sti ce pierzi" ^-^
IORDAN:
:yeah: Problema mea este ca știu ce pierd. Și nu ma refer la bani. Dar nu intotdeauna ne ies excursiile asa cum le-am planificat ;D. Mai apare câte o coada nedorita *|*.
Bon Voyage:
A APARUT UN LOC LIBER DINTR-O RENUNTARE.
Rodica_I:
Salut grupul vesel!
Desi ploaia ne-a urmarit in toate cele 3 zile, cineva acolo sus ne-a iubit si a facut ca ploaia si lapovita sa vina doar cand eram la adapost.
Nu stiu cum sa va descriu ce simti cum este sa fi la spa si afara sa fie lapovita :)
Oare locurile de o frumusete rara au provocat oameni locului sa faca un cult pentru iubire?
Numele localitati Belis, scris intr-o inimioara :smitten: ,
Cascada Valul miresei :angel:
Scara sperantei, Masa Tinerete fara batranete, Cuptorul fermecat, Expozita de sculptura in piatra de pe „Dâmbul lui Gâf“, cu statui dedicate iubirii :smitten: , dusul natural, ;) si Gâful insasi creat de natura ::)
A fost un adevarat spectacol perindarea tuturor prin fata Gâfului ^-^
Si ca de obicei Gigi nu a uitat sa strecoare si un pic de istorie, am trecut pe la Frasinul lui Horea si muzeul intretinut de o familie cu 12 copii,( oreare de la Gâf...) multumim Gigi!
Nu au lipsit veselia si buna dispozitie :applause: *|* , glumite si pozne de tot felul... :happy: , nu stiu cum se facea dar se isca petreceri instantaneu, pe hol , in poiana , pe baraj :blush:
Ma intreb oare cati s-au gandit ca vor petrece un de 1 Iunie, inconjurati de copii cu varste intre 27 si 60 de ani, cantand si dansand , podul de piatra sau floricele pe campii
Felicitari Lidiei, :flori: :applause: ca o adevarata profesionista cu bladete si tact reusea sa ne puna in miscare.
Dupa cum deja se stie, eu nu prea le am cu fotografiile , dar m-as bucura sa puneti voi "profesionisti " cateva ... :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă