Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Marea si comoara dintre munti. Belis 29 mai - 1 iunie 2021
DanaT:
Buna. Sunt noua in grup, motiv pt care va solicit sprijinul. Am observat zilele trecute ca mai figura un loc liber intr-o cam dubla si am achitat avansul. Inca nu am primit confirmarea de la ag de turism desi am solicitat, asa ca am sunat la nr de tel gasit pe Internet dar era mereu ocupat. Sper ca am locul rezervat. Locuiesc in Bucuresti si urmeaza sa caut o modalitate de transport pt ca se apropie sejurul. Ce ma sfatuiti? Mai are un loc liber in masina cineva care vine din Bucuresti?
Va multumesc si va doresc sa aveti o zi frumoasa.
Rodica_I:
DanaT, din cate stiu, trebuia sa te inscri si primeai un email (deci o adresa de contact :) ) apoi de obicei agentia trimite ff cand primeste bani, dar cu situatia din ultimul timp... nu mai stiu cum se mai procedeaza ... probabil ca te vor contacta luni.
Legat de transport, te luam cu draga inima, dar plec mult mai devreme.
Mai intreaba, insista, ca poate mai sunt persoane din Bucurasti, dar se intra mai rar pe forum.
DanaT:
Iti multumesc mult Rodica pentru raspuns. Cum as putea afla cine vine din Bucuresti? Nu cunosc pe nimeni din grup.
admin:
Dana T, in momentul in care banii intra in cont, agentia emite factura si ti-o transmite. Nu trebuie sa suni. Nu stiu sa-ti spun daca ai prins acel ultim loc liber. Vei afla luni.
lidia.Iasi:
--- Citat din: Rodica_I din Miercuri, 05 Mai 2021, 20:52 ---Heloo! Ce liniste ! ::)
Am cititi programul , dar pe pe diagonala, dar cel mai important am vazut ca insotitor este Lidia, :kissing: ceace m-a bucurat deoarece nu ne-am mai vazut demult :smitten: si poate-l aduci si pe Costelus :)
Lidia, o sa incerc sa fiu ..cuminte... :angel: o sa-mi fie cam greu tinand cont ca nu prea am mai iesit in ultimul timp. :whistle:
O sa recitesc traseele, da sper sa nu scoti untul din mine... :worship:
Ma intreb oare mai stiu si pe altcineva in afara de tine si de Vio din acest grup, ca din cate vad pana acum nimeni nu a scris nimic, nimic
Asadar doamnelor si domnilor , cu mascute sau nu , vaccinati sau nu , imunizati sau nu , abia astept sa luam cu asalt muntii apuseni :dance:
--- Terminare citat ---
:) :thumbup: Si eu ma bucur mult pentru ca ne vom revedea! A trecut ceva timp!
Traseele sunt mai usoare decat cele pe care le-am facut in Ceahlau, la prima noastra intalnire. Cu echipament potrivit si voie buna, le poate face oricine ;) In plus, lasam timp si pentru SPA si :dance:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă