Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cheile Vârghișului și Rezervația Naturală de la Reci 13 - 15 august 2021

<< < (2/8) > >>

Aneta:
Eu as dori sa vin din Timișoara, vine cineva din zonă sau de pe traseu?

Bon Voyage:
Buna ziua Aneta
Am vazut mesajul tau ,dar nu am regasit inscrierea ta la aceasta excursie.

Aneta:
Vreau sa știu dacă am cum sa ajung și ma înscriu

Ancutza:
Buna, Aneta! Intri pe pagina principala a site-ulu singles camp, acolo unde ai fereastra cu Calendar 2021.Dai clic pe luna august si ti se deschide o fereastra care contine toate excursiile din august. Dai clic pe excursia care te intereseaza si se deschide o fereastra care are in partea dreapta sus pe care scrie: Rezerva-ti un loc. Iti completezi datele, , dai accept Termene si conditii si apesi pe Rezerva acum. Vei primi un mail ca esti inscrisa la excursie. Apoi platesti excursia in contul Singles Camp si vei primi factura. In acel moment esti colega noastra in excursie. Succes !

krondia:
Ancuța, mulțumesc!
Din ce am înțeles, Aneta dorește să se înscrie în excursie doar dacă mai vine cineva dinspre Timișoara.
Reiterez cu această ocazie rugămintea de a anunța dacă sunt persoane care vin cu mașina personală si mai pot lua pe cineva pe traseu. Puteți scrie aici sau puteți să îmi trimiteți un mesaj, aveti telefonul meu in descrierea actiunii.
Cine mai vine cu noi?  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă