Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Haihui prin Fundata și împrejurimi 26 - 28 martie 2021

<< < (3/4) > >>

Emilia:
   Mulțumesc pt informațiile  prețioase,mai ales cele legate de condițiile de iarna.

krondia:
Peisajele de azi de la Fundata.. O primăvară autentică de iarnă.. A nins foarte mult si se anunta noi ninsori pâna pe joi, apoi iese si soarele. Weekendul viitor se pare ca vor fi temperaturi pozitive, vedem mai aproape.

Astazi toate stradutele principale erau curatate "la negru", insa pe ulitele mai putin umblate si in padure zapada este peste genunchi... Alternative avem, deci nu vom sta in casa, pregatiti-va sa mergem si prin zapada mare... Atentie la echipamentul recomandat, prind bine si ochelarii de soare, reflexiile zapezii pot fi deranjante.

La Piatra Alba se ajunge usor, din soseaua judeteana care traverseaza pasul Bran- Rucar urmariti indicatorul de Fundatica, faceti stanga cum veniti dinspre Bran, sa nu ajungeti la primarie. Este si un banner cu magazinul La Doi Pasi care se gaseste in spatele cabanei unde suntem cazati. Un alt punct de reper este Scoala Generala din Fundata, de aici sunteti aproape, prima strada la stanga. Drumul este asfaltat pâna la pensiune.

Inca nu am primit cateva raspunsuri la mailul pe care vi l-am trimis acum câteva zile.
Referitor la transport, sunt doua persoane din Constanta si Ploiesti care au nevoie de ajutor. Cel mai bine ar fi sa se evite Brasovul din motive sanitare, daca sunt persoane care le pot prelua de pe traseu, le rog sa ma anunte. Multumesc.
Mai revin aici inainte de plecare.

Lila:
Salutare, tuturor!

Imaginile sunt de poveste , chiar daca nu vom sarbatori primavara , ne vom bucura de ultima zapada pe anul acesta .Eu voi veni din Constanta , pot merge cu trenul pana la Bucuresti sau la Brasov .Rugamintea mea este daca cineva dintre colegi care vine cu masina pe acest traseu , ma poate prelua si pe mine fie din Bucuresti ,fie din Brasov . Bineinteles ca voi participa la cheltuielile de transport . Inchei cu speranta ca vom putea ajunge eu si Emilia si ne vom bucura de clipe deosebite

Multumesc ,
Nr meu de tel este 0727135447

krondia:
@Lila, @Emilia o varianta ar mai fi sa luati din Brasov un tren spre Râșnov. Pe aici trec cei mai multi in drum spre Fundata.

Am asteptat sa mai vad evolutia situatiei sanitare de la Brasov, in 1-2 zile se va lua o decizie in acest sens. Azi cifrele sunt in crestere, exista riscul tot mai mare ca municipiul Brasov sa intre in carantina.
Urmeaza sa vă anunt de indata ce se comunica ceva oficial.

Emilia:
  Va salut cu drag,sunt convinsa ca tovarășii noștri de călătorie ne vor sari în ajutor mie și Lilei pt a ajunge la Fundata și le mulțumesc anticipat pt asta Nr meu de telefon 0726 183730

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă