Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Postăvaru și Piatra Craiului – Drumeții de iarnă și voie bună 19 - 21 feb 2021

<< < (3/5) > >>

MichelleMB:
Buna seara, tuturor!

Va doresc un februarie minunat, cu tonus maxim si experiente imbucuratoare! *|*

Madalina, as vrea sa stiu daca dispui de 2 locuri in masina la intoarcerea in Bucuresti si daca ai putea sa ne iei pe mine si pe Victoria, duminica, cu tine. Vom avea fiecare o valiza si un rucsac.

Ca sa comunicam mai usor, ai fi de acord sa ne auzim la telefon? Nr. meu este 0722534199.
Noi vom ajunge cu o zi inainte in zona si vom veni cu trenul, dar inca nu am cumparat biletele si as vrea sa stiu daca ne orientam spre o calatorie dus-intors pana la BV sau numai dus.

Te rog frumos, lasa-mi un mesaj si revin eu catre tine. Iti multumesc anticipat pentru raspuns.

O noapte linistita si o saptamana usoara, tuturor!
Michelle

krondia:
Am profitat azi de temperaturile de primăvară si am dat o fugă la Râșnov. Zăpada s-a topit complet dar  la sfarsitul saptamanii se anunță ceva ninsori si valori negative.
Vedem mai aproape ce surprize ne mai rezerva vremea. Până atunci, câteva imagini de pe traseul de drumeție din prima zi.

cornelina:
Salut,

Cu parere de rau trebuie sa renunt la aceasta iesire.
Initial crezusem ca pot ajunge vineri seara, dar au mai aparut si alte aspecte care nu imi permit sa particip.

Daca cineva e interesat sa preia locul meu, asa pe ultima suta de metri, ma poate suna la 0742934766 si stabilim pasii de urmat.

@Adi: Imi pare rau ca te-am incurcat cu transportul. :(
Sper sa gasesti o alternativa fezabila.

Sa va distrati maxim!

man:
Buna seara tuturor.
Adi ma numesc si vreau sa pun o intrebare poate pentru cei care au drum prin Cluj-Napoca si merg spre Postavaru.
Daca aveti un loc liber in masina si doriti comapanie v-as fii recunoscator.
Stiu/recunosc ca e din scurt(timpul) dar poate poate se rezolva intr-un mod sau altul.
Multumesc anticipat indiferent de rezultat.
Numarul  meu de telefon este 0729129606.
O noapte calduroasa la toata lumea.

krondia:
Bună Adi, v-am trimis luni un email in care am trecut si localitatile de unde veniti. Din Cluj/ Turda nu mai este nimeni, asta doar daca nu se inscrie cineva pe locul care a aparut. Din Sibiu va veni o doamna, cel mai aproape de Cluj.

In alta ordine de idei, revin cu rugamintea de a-mi confirma
până mâine dimineata participarea la degustarea de branzeturi de duminica si daca doriti sa achizitionati produse. Am primit doar cateva optiuni si, cum mâine ajung la Șimon, sa stiu ce sa spun omului. Este posibil sa cumparam produsele de jos din sat, mai are un loc unde le depoziteaza - si apoi, optional, sa urcam in drumetie pe Culmea Balaban.
In aceasta perioada branza este mai putina, are clienti permanenti si are nevoie sa stie cum sa se organizeze.

Inchei cu câteva imagini din zona Râsnov. Zăpada, proaspata, urme de animălute mai mici sau mai mari, un peisaj cu adevarat de iarna. Am facut poteca dar e posibil sa mai ninga mâine, nu uitati de parazapezi.

Mai revin mâine cu ultimele detalii.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă