Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

O calatorie pe mare, cu prietenii. Riviera turca 11 - 18 septembrie 2021

<< < (2/10) > >>

john_86:
Salutare. Sunt membru nou si am facut rezervare pentru aceasta prima excursie. Astazi am parcurs primul pas, rezervarea, sper sa ii parcurg si pe ceilalti fara probleme, desi e putin cam scurt termenul pentru achitarea avansului (30 martie). Sper sa fie o excursie reusita si sa urmeze multe altele dupa  ;D

admin:
Programul de intoarcere s-a schimbat cu cateva ore, am primit o comunicare de la Turkish Airlines. Asa ca plecarea este mai lejera, va da posibilitatea sa haladuiti prin Marmaris si sa faceti ceva cumparaturi, sau sa va bucurati de mare si de soare. Am operat schimbarile, acum pe site si forum apar zborurile noi de intoarcere.

18 septembrie TK2559 20:25 Dalaman DLM-Istanbul 21.55

19 septembrie TK1041 01:05 Istanbul - Bucuresti OTP 02:20

Gabriel:
Buna tuturor.Sunt Gabriel,insotitorul de grup si abia astept sa petrecem zile si nopti minunate,cu ape,golfuri si peisaje deosebite unde vom inota, ne vom relaxa si distra de minune.In fiecare an am avut parte de o vreme excelenta, iar excursiile optionale sunt de asemenea super, locuri incarcate de istorie, farmec aparte si unde turismul este la cote inalte.Sa ne vedem sanatosi in septembrie !

adda:
Salutare tuturor celor care vor merge în "croaziera albastra", salutare și lui Gabi însoțitorul de grup. In mai putin de 2 luni ne vom vedea, eu abia aștept  , îmi doream demult aceasta excursie , dar nu s-a potrivit pana acum cu programul meu, dar uite ca nu se știe niciodată...
Cine mai vine cu noi și de unde? :)
Poate incet incet aflam câte ceva unii despre altii pana o sa ne vedem .

Sa aveți o seara frumoasa și răcoroasă! La Sibiu e tare cald..  :)

john_86:
Salut. Eu vin de la Botosani.  :thumbup: Ionut, 35 ani

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă