Arhiva > Arhiva
Care este scopul tau ?
calina:
Sa nu ma mai simt singura. Evident multi psihologi spun ca nu ai de ce sa te simti singura, ca iti poti ocupa timpul cu lucruri placute, ca zilnic interactionezi cu ce putin 100 de oameni, deci nu esti singur etc. Realitatea e ca aceasta socializare este de cele mai multe ori formala si este ff greu ajungi sa te simti pe aceiasi frecventa cu cineva. Sincer, cautarea asta nu a existat atata timp cat am fost casatorita, exista un ,,el,, care umplea tot golul. Prin urmare, chiar si o singura persoana, daca este ce trebuie, poate sa faca sa dispara singuratatea, nu e nevoie de o suta, dar ce sa facem cu chimia, frecventa etc
Saturnianul:
Calina, dupa mine sunt doua tipuri de goluri, pe care uneori nu le sesizam. Sau daca am umplut unul, alegem (constient sau nu) sa-l ignoram pe celalalt. Exista golul sufletesc si golul social. Pentru a umple golul sufletesc e nevoie, intr-adevar, doar de o singura persoana. Dar si umplerea golului social are rolul sau in echilibrul nostru ca indivizi. Viata de cuplu nu trebuie sa excluda, zic eu, viata sociala, socializarea. Sigur, adaptata fiecaruia in parte.
Pina nu demult eu aveam ambele goluri. Cel social a inceput sa se umple. Si se umple (cu) frumos. A mai ramas celalalt... :)
calina:
Asa e. Succes
Saturnianul:
Saru-mina. Asemenea si tie.
ThunderSon:
--- Citat din: Ayouni din Sâmbătă, 29 Mai 2010, 22:38 ---
--- Citat din: EUGENIA110 din Vineri, 28 Mai 2010, 20:11 ---Pai nu esti tu de vina; mintea mea e obosita. ;D
--- Terminare citat ---
asta imi aminteste de o colega careia ii plac filmele vechi cu dem radulescu, cred ca ceva cu BD... si are o replica favorita luata din acele filme "nu te mai gandi draga, n-are rost; mai lasa si tu mintea sa se odihneasca"! si sunt zile cand ne distram copios pe marginea acestei replici.
--- Terminare citat ---
Cateva "maxime" interesante legat de acest (micro-)subiect:
Out of my mind. Back in five minutes.
My mind works like lightning. One brilliant flash, and it's gone.
Artificial intelligence is no match for natural stupidity.
I took an IQ test and the results were negative.
I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă