Arhiva > Arhiva
Care este scopul tau ?
Ayouni:
--- Citat din: EUGENIA110 din Vineri, 28 Mai 2010, 20:11 ---Pai nu esti tu de vina; mintea mea e obosita. ;D
--- Terminare citat ---
asta imi aminteste de o colega careia ii plac filmele vechi cu dem radulescu, cred ca ceva cu BD... si are o replica favorita luata din acele filme "nu te mai gandi draga, n-are rost; mai lasa si tu mintea sa se odihneasca"! si sunt zile cand ne distram copios pe marginea acestei replici.
EUGENIA110:
Se spune ca trebuie sa te feresti de mintea prostului, ca e odihnita. Nici o legatura cu a mea... ;D
steliana:
pe lângă faptul că este o replică......
să laşi mintea să se odihnească.... este un exerciţiu fantastic .. de control..
încercaţi să vă odihniţi mintea.... prin alungarea tuturor gândurilor, prin relaxare... să fiţi doar voi şi universul...
să vedeţi ce greu este.... la început
EUGENIA110:
Ai dreptate, Stel. Noi glumim, insa a-ti goli mintea (si pentru scurt timp) de toate gindurile, framintarile, problemele, a o lasa "sa se odihneasca" e un exercitiu greu de facut de multi dintre noi.
Ayouni:
--- Citat din: steliana din Sâmbătă, 29 Mai 2010, 22:47 ---pe lângă faptul că este o replică......
să laşi mintea să se odihnească.... este un exerciţiu fantastic .. de control..
încercaţi să vă odihniţi mintea.... prin alungarea tuturor gândurilor, prin relaxare... să fiţi doar voi şi universul...
să vedeţi ce greu este.... la început
--- Terminare citat ---
este ingrozitor de greu... o dovedeste noaptea alba de azi noapte, am dormit de la 7h30 pana la 11h00, atat! degeaba merg pe iazul margaretei! ;) ca un faust modern ce ma aflu, nici o margareta nu-mi mai arata drumul.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă