Arhiva > Arhiva
Care este scopul tau ?
steliana:
super... super...
ei.. am nişte tabele care cuprind perioade foarte exacte cu profeţii într-o interpretare bună..
referitor la şarpele cu pene, repr un indiciu ref la echinocţiile de primăvară şi toamnă.. el coboară pe treptele piramidei lui kukulcan, formându-se 7 trepte de lumină pe spatele lui iar împreună cu cele 6 umbre triunghiulare formate de terasele piramidei dau naştere unui tipar ondulatoriu, format din cele 13 triunghiuri diferite repr cele 13 ceruri iar coborârea şarpelui în piramidă cu acele umbre şi lumini se poate observa şi astăzi. construcţia piramidei uluieşte şi azi prin arhitectură dar mai ales prin mesajul transmis adik prin mişcarea ondulatori a cerurilor pe pământ, vizibilă doar în timpul echinocţiilor.
steliana:
la fel .. despre pasiunea mea pt cifre...
explicaţii ref la faptul că 1+12 nu este la fel ca.. 13 mai ales în referirile la religiile lumii..
akum stau mai puţin lejer cu timpul dar pe vară mă voi documenta cât pot...
să clacluez tunii, katunii, relaţiile dintre diferitele părţi ale corpului omenesc şi cele 20 de semne ale zilei, (relaţia degetelor), similitudinea dintre temp suprafeţei soarelui cu cea din miezul pământului.... rezonanţa holografică dintre galaxie şi o fiinţă umană...
Ayouni:
stel draga, neata! spune-le guvernantilor nostri sa termine cu criza asta ca sa putem sa economisim niste bani si noi... deoarece vrem ca urmatorul echinoctiu, la ora 3 pm sa ne prinda la chichenitza!
facem o lista si pentru acolo? asadar, pe 22 septembrie 2010, ora 15h00 fix, in fata piramidei chichenitza, mexic:
1. stella stellarum
2. ayouni
3.......
pe_jumate:
ce grozava discutie, minunatelor astroloage @stel si @ayouni! :-* :-* :-*
iar despre fuga in mexic de echinoctiul de toamna, bravo, @ayouni!
asta da atitudine! :-*
ar fi absolut fenomenal sa reusiti sa mergeti acolo de solstitiu.. cam cat ar costa un bilet pana in mexic?
draga @admin, crezi ca s-ar putea beneficia de ceva reduceri pe undeva (transport/azari) la momentul ala?
pe_jumate:
* de echinoctiu, adica in 23 septembrie, am scris aiurea in penultima propozitie, sorry
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă