Arhiva > Arhiva

Care este scopul tau ?

<< < (65/66) > >>

julia:
in urma draga mea
20 si 21

balanta:
dap...am crezut ca ai spus la modul figurativ...nu stiu de ce uneori am senzatia ca trebuie sa citesc printre randuri si nu-mi iese...ok...am sa-l sterg sa nu fie de doua ori postat...eu una mult prea tarziu am ajuns la ocupatii din astea cu a privi spre mine...am fost ocupata cu altele pe vremea lui Ceasca, apoi a venit copilul si apoi divortul si am uitat de mine...apoi altele.apoi altele...si incet,incet am uitat daca sunt eu...abia acum incep sa ma cunosc :)

balanta:
cum il sterg?

almi_gabi:
de ce sa-l stergi balanta ?  ???
ca a mai fost postat o data pe vreo pagina anterioara sau pe un alt topic
sunt atat de multe lucruri care ne plac la mai multi si despre care vorbim /tastam si aratam si celorlati incat este normal sa se repete
daca ar fi chiar sa facem asa o selectie stricta atunci am sterge  cam undeva pe la 30 -40 % din mesaje - sa vezi pe la muzica, pe la bancuri, stiri - acolo practic ar dispare juma din topic
si eu nu cred ca asta este scopul  de a deveni foarte rigurosi pe aici - eu lucrez 8 ore pe zi intr-un mediu tehnic unde altceva nu stiu - decat rigoare, calcul, exactitate si vin pe aici ca sa ma destind, sa povestesc cu voi - sa mai zic cate o "nazbaie' sa mai ma uit la o poza, sa ascult repede la casti un pic de muzica ce mai aduceti voi pe aici - ca prea ii' incorsetata lumea exterioara  in care traim

balanta:
Gabi, ma gandesc ca nu cumva sa se incarce si asa prea mult traficul...eu una chiar nu l-am vazut...l-am vazut pe cel cu rezonanta pe care oricum il vazusem si eu inainte de a fi postat!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă