Arhiva > Arhiva
Care este scopul tau ?
almi_gabi:
imi place ideea varsator -chestia asta cu intrebarile - mi-au mai spus si altii ca in viata important este sa-ti spui intrebarile potrivite -sa incerci sa schimi perspectiva din care te privesti, sa intelegi cum te vad ceilalti si apoi sa pui intrebarile potrivite - raspunsul la ele iti va da solutia
astea de aici probabil au fost gandite pentru cazuri generale
pot sa-ti spun ca mie multa bataie de cap mi-a dat intrebarea 7 - toata lumea ma intreba - de la 3 ani ce vreau sa ma fac cand voi fi mare - la inceput mormaiam ceva acolo ca sa pot sa scap sa ma intorc la joaca cu gasca - apoi a devenit atat de repetitiva si enervanta - incat razvratita din mine a inceput sa raspunda cele mai traznite posibilitati - si am reusit sa-i fac sa nu ma mai ia in serios - cand am spus ce vreau sa fac de adevaratelea - ai mei au fost atat de impotriva incat n-a fost chip sa-i conving - binenteles ca nu am urmat drumul pe care il vroiam - am sfarsit prin a termina o scoala tehnica care nu mi-a adus prea mari satisfactii - acum cand realizez prapastia dintre ce vroiam sa fac si ce sunt doar incerc sa mai "fur" de la viata cate o frimitura
balanta:
julia:
poti sa citesti si coment-uri la filmul asta pe pagina alaturata
silviu:
--- Citat din: almi_gabi ---pot sa-ti spun ca mie multa bataie de cap mi-a dat intrebarea 7
--- Terminare citat ---
celelalte au fost usoare? ce raspunsuri ai dat? ???
balanta:
Julia, cred ca nu am inteles...pe care pagina?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă