Arhiva > Arhiva
Care este scopul tau ?
carmentoma:
--- Citat din: silviu din Luni, 10 Mai 2010, 23:18 ---probabil niciodata :(
--- Terminare citat ---
Depinde cat conteaza pentru tine sa afli, cred! Ce importanta are asta in viata ta! Daca esti doar asa, o frunza in bataia vantului, nu e relevant! Dar daca iti propui teluri, mai mici sau mai marete, e cu totul altceva!
luciamanta:
Dupa ce am vazut de cateva ori filmul Secretul, - pe care, carmentoma mi l-a pus la dispozitie cu multa bunavointa -, va spun sincer, scopul meu acum este TOTUL. Chiar vreau TOTUL. Am aflat ca oamenii sunt programati sa nu se multumeasca cu ce primesc, sa doreasca mai mult, imaginandu-si, vizualizand dorintele, transformandu-le in realitate. Nevoia de MAI MULT e adanc inradacinata in noi. Si acaesta nevoie se materializeaza in viata noastra prin puterea gandului.
silviu:
--- Citat din: carmentoma din Luni, 10 Mai 2010, 23:20 --- Daca esti doar asa, o frunza in bataia vantului, nu e relevant!
--- Terminare citat ---
nu sunt o frunza, sunt un baobab.
--- Citat din: luciamanta ---Nevoia de MAI MULT e adanc inradacinata in noi. Si acaesta nevoie se materializeaza in viata noastra prin puterea gandului.
--- Terminare citat ---
da, mai mult, mai adanc inradacinata. frumos spus. eu prefer sa materializez asta prin puterea faptei ::)
Ayouni:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 19 Mai 2010, 12:41 ---
--- Citat din: carmentoma din Luni, 10 Mai 2010, 23:20 --- Daca esti doar asa, o frunza in bataia vantului, nu e relevant!
--- Terminare citat ---
--- Citat din: luciamanta ---Nevoia de MAI MULT e adanc inradacinata in noi. Si acaesta nevoie se materializeaza in viata noastra prin puterea gandului.
--- Terminare citat ---
da, mai mult, mai adanc inradacinata. frumos spus. eu prefer sa materializez asta prin puterea faptei ::)
--- Terminare citat ---
fiindca veni vorba, in pozele de mai jos, baobabi pe drumul spre mombasa, kenya.
carmentoma:
--- Citat din: Ayouni din Miercuri, 19 Mai 2010, 13:02 ---
--- Citat din: silviu din Miercuri, 19 Mai 2010, 12:41 ---
--- Terminare citat ---
--- Terminare citat ---
--- Terminare citat ---
fiindca veni vorba, in pozele de mai jos, baobabi pe drumul spre mombasa, kenya.
--- Terminare citat ---
Care esti tu, silviu?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă