Arhiva > Arhiva
Care este scopul tau ?
Raphaela:
Faptul ca nu poti sa te implinesti in viata decat daca iti stabilesti un scop este coplesitor de evident.
Henry J Kaiser
Ica73:
Scop? Eu nu mai stiu care este scopul meu in viata. Mi-am pierdut busola si nu mai stiu sa ma orientez. Pana imi voi restabili echilibrul sufletesc, social si moral cred ca voi rataci o vreme! Este treribil de greu, dar sper sa treaca.....intr-o zi!
janeta:
--- Citat ---Pana imi voi restabili echilibrul sufletesc, social si moral cred ca voi rataci o vreme!
--- Terminare citat ---
chiar fara sa-ti dai seama ti-ai stabilit deja un scop : acela de a rataci o vreme , ceea ce nu e rau deloc . asta va da mintii si sufletului tau timpul necesar sa stie ce vor si care-ti va fi urmatorul drum precis .
Ica73:
Multumesc! Ai un mod interesant de a privi lucrurile. Nu m-am gandit niciodata la aspectul asta. O sa mai reflectez!
silviu:
--- Citat din: janeta din Miercuri, 13 Iulie 2011, 11:07 ---chiar fara sa-ti dai seama ti-ai stabilit deja un scop : acela de a rataci o vreme , ceea ce nu e rau deloc . asta va da mintii si sufletului tau timpul necesar sa stie ce vor si care-ti va fi urmatorul drum precis .
--- Terminare citat ---
iata ce-nseamna sa fii optimist ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă