Arhiva > Arhiva

Care este scopul tau ?

<< < (44/66) > >>

marcutza:
Cinci pasi pentru a sti care este scopul tau in viata

Pasul 1: Afla care este lucrul/acel ceva pe care iti face placere sa il faci fara sa te plictisesti si resursele tale interioare pentru a-l face. Daca ai descoperit acest talent/ abilitate care te face sa il manifesti fara sa te mai gandesti la timp sau bani, atunci mergi pe aceasta cale, urmeaza-l si foloseste-l.

Pasul 2: Unul dintre semnele ca te afli pe drumul cel bun este acela ca cei din jurul tau sunt impresionati de cat de usor si bine faci anumite lucruri, folosindu-te de talentul tau, chiar daca tie ti se pare ca nu e cine stie ce. Asadar continua sa faci acel lucru cu placere, incercand sa il si te dezvolti.

Pasul 3: Inca un lucru care iti poate arata faptul ca mergi in directia buna este legat de timpul pe care il consumi pentru a face ceva, folosindu-te de abilitatea pe care o folosesti in acel moment. Daca ti se pare ca timpul care a trecut este prea putin, desi el trece cu aceeasi repeziciune, iar tu ai facut lucruri multe si de calitate, atunci poti continua cu incredere.

Pasul 4: Daca in momentul in care gasesti ceva legat de talentul tau ti se schimba infatisarea sau expresia fetei precum a unui copil in fata unui raft cu bomboane, atunci ai din nou confirmarea ca acest talent este un pas spre aflarea scopului tau in viata.

Pasul 5: Daca inceputurile acestui talent se afla in copilarie, se poate ca el sa fi crescut in interiorul tau. Daca l-ai ajutat sa creasca cu bucurie si l-ai transformat intr-un atu pentru tine, daca a ramas o constanta in viata ta, chiar daca alte lucruri s-au schimbat, atunci poti spune ca ai gasit o parte din calea catre scopul tau in viata.

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Joi, 28 Aprilie 2011, 15:06 ---Daca in momentul in care gasesti ceva ... ti se schimba infatisarea ..precum a unui copil in fata unui  raft cu bomboane

--- Terminare citat ---

bingo, am gasit scopul   ;D

optimus sum:
Sa lasi in urma ta ganduri frumoase si o amintire placuta. Sa traiesti in fiecare zi cu adevarat. Sa traiesti in asa fel incat cei care te-au cunoscut sa spuna despre tine ca ai TRAIT . Acesta poate fi scop nobil, daca nu ar fi pur demagogic

silviu:

--- Citat din: marcutza ---Cinci pasi pentru a sti care este scopul tau in viata
--- Terminare citat ---
urmand pasii, mi se confirma ceea ce stiam deja: scopul meu este sa nu am niciun scop. greu de atins... da' ma caznesc ;D

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Luni, 02 Mai 2011, 11:17 ---urmand pasii, mi se confirma ceea ce stiam deja: scopul meu este sa nu am niciun scop. greu de atins... da' ma caznesc ;D

--- Terminare citat ---

totul este perseverenta  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă