Arhiva > Arhiva

Care este scopul tau ?

<< < (41/66) > >>

steliana:
cum nu explodeaza nimic ...?
am auzit de atatea ori ca a explodat ... mamaliga

almi_gabi:
aha , asta da , chiar reactie vulcanica

steliana:
noroioasa ... sau ...

marcutza:
"daca ai picioarele bine infipte ... nu poti fi clintit
am intalnit o gramada de astfel de oameni"

am vazut si ingeri cazuti (Icar)...asa ca, scopul care era si de ce s-a schimbat ?

Icar, fiul lui Daedalus (Dedal), personaj mitologic, prezentat de Ovidiu in cartea a VIII-a a “Metamorfozelor”.

Împreună cu tatal sau Daedalus, au construit labirintul din Creta, în care regele Cretei, Minos, l-a inchis pe Minotaur. Banuiti că ar fi contribuit la fuga lui Teseu, care venise să ucida Minotaurul, dupa încheierea lucrarii, au fost închisi în labirint de catre Minos. Pentru a scapa, au faurit niste aripi din pene şi ceara si au zburat din labirint. Fascinat de frumusetea înaltimilor , Icar s-a apropiat prea mult de Soare, în ciuda sfatului tatalui său. Helios, invidios că oamenii zboara, a dat o caldura puternica, ceara topindu-se, iar Icar a cazut în apele marii Egee, în apropierea unei insule, lovindu-se de stanci si murind. De atunci acea parte a marii si insula îi poarta numele.

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Vineri, 15 Aprilie 2011, 22:05 ---
am vazut si ingeri cazuti (Icar)...asa ca, scopul care era si de ce s-a schimbat ?

--- Terminare citat ---

pentru ca asta e firea omului ~ mereu mai sus, mereu mai mult ~ si scopul se schimba functie de evenimente, de conjuctura, de momentul vietii  in care suntem si fata de care ne comparam.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă