Arhiva > Arhiva

Care este scopul tau ?

<< < (30/66) > >>

catalin sinaia coach:

--- Citat din: silviu din Vineri, 18 Februarie 2011, 12:23 ---
--- Citat din: catalin sinaia coach ---cu multa modestie consider ca scopurile sint busola vietii
--- Terminare citat ---
iar cel care nu are scopuri se cheama debusolat :)
--- Citat din: catalin sinaia coach ---iar valorile (ierti, esti bun, ai succes, esti cinstit si sincer, construiesti, esti fericit, faci bine, dai tot ce este mai bun din tine) luminile care iti arata drumul.
--- Terminare citat ---
as vrea sa intalnesc si eu persoana aia care iarta mereu, e buna, e cinstita si sincera tot timpul si face numai bine. dar aici, pe lumea asta.

--- Terminare citat ---

In anii '80 s-a facut un studiu despre scopuri ... intr-o tara civilizata. Cca 3% aveau scopuri scrise, clare. Se presupune ca restul de 97% lucreaza pentru acei 3% :)

Cei din jurul tau in ce categorie consideri ca sint?

Efortul pe care il depui sa fii fericit (sa traiesti cum iti place) si sa fii nefericit, este acelasi. Un simplu exercitiu decizional poate face insa diferenta.

Ce inseamna "tot timpul"?

silviu:

--- Citat din: catalin sinaia coach din Duminică, 20 Februarie 2011, 19:16 ---Ce inseamna "tot timpul"?

--- Terminare citat ---
mereu, continuu, intruna.

Seriousul:
Scopul meu in viata este sa devin m-ai bun ,m-ai iubitor fata de semenul meu ,si sa reusesc in viata sa ma ridic treptat,sa fiu o persoana agreabila din toate punctele de vedere,iar in ceea ce priveste siteul acesta m-am inscris pentru a i-mi facecat m-ai multi prietenii

marcutza:
un optimist si un curajos, brava @Seriousul !!!

increderea in sine este foarte importanta in tot ce ti-ai propus :)  succes !

marlen_i13:

Eu consider ca scopul vietii noastre creste deodata cu noi, evolueaza in timp. Fiecare varsta a vietii noastre are scopul sau si suntem construiti in asa fel sa-l implinim.

Nu cred ca te nasti cu un scop, dar cred ca scopul fiecaruia dintre noi este sa lasam in urma  cat mai multe lucruri bune si de suflet, lucruri care sa ne definitiveze ca si oameni, lucruri care sa ajute intr-un anumit fel si dupa ce noi nu mai suntem, lucruri care sa ramana "in alte persoane" asemeni unor pontoane pe mare in timp de vreme grea.
Fiecare trebuie sa stim sa fim asemeni unui far care poate lumina si ghida oriunde s-ar afla - in viata asta sau in afara ei...
 :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă