Arhiva > Arhiva
Care este scopul tau ?
steliana:
ganduri comune ale oamenilor care se gandesc la suma ...
mai bine zis, sa ne aplecam mai mult - pentru ca ne dorim ca timul sa fie mai darnic, chiar daca traim intr-o lume a haosului - asupra vietii, naturii si a lumii ...
si chiar a unor fundamente .. binele, raul, lumea de dincolo ...
almi_gabi:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 11 Decembrie 2010, 00:36 ---in zilele insorite adorm la umbra mea ;D
--- Terminare citat ---
....si cand e innorat ??!!?? iei o pauza ? ;)
almi_gabi:
--- Citat din: balanta din Sâmbătă, 11 Decembrie 2010, 00:44 ---...am ajuns pe acest site, tastand, in urma unui impuls de moment, "excursii pentru oamani singuri"...si apoi am intrat bucuroasa de ceea ce se "intampla" pe aici :)
...in viata sau in ce a mai ramas din ea, scopul meu e sa ma impac cu mine insumi, sa ma cunosc mai bine, macar acum, inainte de a face suma de 50, de a face doar ce vreau eu si cand vreau eu ,( ca destul am facut ce au vrut altii si cand au vrut)...sa iau doar ce e frumos din viata si sa cunosc oameni de calitate
--- Terminare citat ---
e frumos sa faci ce vrei si cand vrei - liberul arbitru- totusi cred ca uneori e bine sa-ti mai aduci aminte si de altii - sunt haiosi .... :D
balanta:
...almi, nu se exclud una pe cealalta, mai ales ca eu sunt o fire atat de sociabila si imi place atat de mult sa traiesc pur si simplu...nu am multi prieteni, dar cei putini la numar sunt de o calitate umana rar intalnita si profunzi si ii iubesc...
silviu:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 11 Decembrie 2010, 09:40 ---....si cand e innorat ??!!?? iei o pauza ? ;)
--- Terminare citat ---
de obicei, din zare in zare vad cerul senin. doar sunt un visator.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă