Arhiva > Arhiva
Care este scopul tau ?
luciamanta:
Micaela, ai intevenit la momentul oportun cu texte mai mult decat potrivite, texte pe care ar trebui sa le punem in practica, texte pe care ar trebui mai intâi sa le simţim în suflet şi apoi să le transpunem în viaţă! Multumesc, dragă Micaela!
silviu:
--- Citat din: ThunderSon din Marți, 07 Decembrie 2010, 19:24 ---da silviu, sa fie in primul rand O femeie si intreaga, nu doar bucati din ea: sani, fese etc :)
--- Terminare citat ---
da, thunderson, sa fie o femeie intreaga, si chiar am avut parte de ea: a fost prima mea iubire, pe cand aveam 18 ani, si sotia mea de mai tarziu. cu riscul de a-mi atrage dispretul doamnelor de pe acest forum, recunosc ca eu am gresit enorm fata de ea, pacatuind prin orice, iar ea, iertandu-mi orice, a continuat sa ma iubeasca le fel ca la-nceput, sa ma ierte in fiecare noapte, in timp ce eu o minteam in fiecare zi. mai rau, in timp ce-o minteam pe ea, ma minteam pe mine insumi, si paseam apasat spre o lume imbacsita, o lume care si azi ma bantuie.
si-atunci, care e scopul meu la ora asta? sa-ntorc timpul inapoi, sa regasesc tot ce-am pierdut, sa-ndrept tot raul ce-am facut. dar asta nu se poate :( de-asta am scris pe undeva ca scopul meu e sa nu am niciun scop >:(
almi_gabi:
--- Citat din: silviu din Vineri, 10 Decembrie 2010, 00:39 ---de-asta am scris pe undeva ca scopul meu e sa nu am niciun scop >:(
--- Terminare citat ---
excelent ! si cand reusesti sa nu ai nici un scop cum stii ca ai reusit? ;D
silviu:
in zilele insorite adorm la umbra mea ;D
balanta:
...am ajuns pe acest site, tastand, in urma unui impuls de moment, "excursii pentru oamani singuri"...si apoi am intrat bucuroasa de ceea ce se "intampla" pe aici :)
...in viata sau in ce a mai ramas din ea, scopul meu e sa ma impac cu mine insumi, sa ma cunosc mai bine, macar acum, inainte de a face suma de 50, de a face doar ce vreau eu si cand vreau eu ,( ca destul am facut ce au vrut altii si cand au vrut)...sa iau doar ce e frumos din viata si sa cunosc oameni de calitate
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă