Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Primavara cu drumetii, distractie si prieteni. Predeal 19 - 21 martie 2021

<< < (3/4) > >>

admin:
Mihaela Matei, am explicat pe forum si site ca suntem in perioada de mutare la noul site. Si am precizat ca in aceasta perioada, pana nu lansam si amorsam site-ul nou, NU se mai transmit acele mesaje automate de confirmare de incasare. Daca ai platit nu trebuie sa-ti faci nici o problema, dar daca doresti o confirmare pt a fi complet linistita, scrie te rog agentiei, acolo se desfasoara de partea de rezervari si plati, acolo este si evidenta participantilor: singlescamp10@gmail.com.

Matei Mihaela:
Buna seara!
Mulțumesc.Îmi este suficient dacă sunt in grupul de Predeal,abia aștept excursia!

admin:
Maine va indreptati spre zapada... :thumbup: Credeam ca o sa fie ghiocei si branduse, dar vad ca vremea inca tine o plapuma de zapada peste munti.  :) Pentru a vedea cum o sa fiti intampinati, intrati pe camera de la Clabucet Sosire si o sa vedeti:

https://www.alpinexpert.ro/live/predeal-clabucet-sosire

Cum va fi vremea incepand de maine aici:

Am discutat cu Iulian, urmeaza sa adapteze programul la vreme, la conditia fizica, la cum va adunati vineri. Va fi parcurs in intregime, dar probabil ca va face rocade. Mi-a spus ca o sa aduca rachetele de zapada, pentru ca daca o sa mai ninga la noapte, va fi destul de greu sa mergeti fara asa ceva. O sa vina si cu cateva perechi de crampoane.

Sa nu uitati de caciula, manusi, parazapezi. Ghetele sa fie de munte, de iarna, nu de vara, in nici un caz de oras sau ceva de genul.

Va urez drum bun pana la Predeal, aveti grija de voi si de...ceilalti. Atentie un pic la seri, stiti la ce ma refer.

Sa aveti 3 zile faine de drumetie, sa va bucurati de aerul de munte, de ozon (cica ar fi bagat la greu pt week-end-ul asta... ;D) si de atmosfera de grup. Iulian este cu voi, este un om cu mare experienta si stie ce trebuie si cand. 

apus de soare:
        Mulțumim pentru încurajări,sfaturi și urări !!! *|*

admin:
Am tinut mereu legatura cu Iulian, am fost foarte curios si interesat sa vad cum e acolo, cum va simtiti...Si m-am alimentat cu bucurie si emotie de fiecare data. Iar cand am primit fotografiile...wow, a fost o adevarata simfonie alba acolo! Sunt atat de fericit cand vad ca un grup prinde asa o vreme unica, pentru ca stiu ce stare produce, stiu ce amintiri minunate raman. A fost un adevarat vis, pe care si-l doreste oricine! Nu ma pot abtine si pun aici fotografiile, sa ramana in istorie. Cine stie, peste vreo 25 ani cine re-descopera acest topic si le vede... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă