Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Schi si voie buna la Bansko. 15 - 21 februarie 2021
lidia.Iasi:
Cristina, multumim pentru update!
Noi vom trece granita in jurul orei 9.00 a.m, asa incat conform Ordinului ministrului bulgar al sanatatii, va trebui sa avem un test care a fost recoltat dupa 12 februarie, ora 10.00 a.m. Cel mai bine ar fi, daca aveti unde, sa va testati sambata, pe 13 februarie. Stiu ca multe laboratoare private nu fac testari sambata si duminica, dar incercati la laboratoare care tin de spitale. Eu am gasit in Iasi la Laboratorul care apartine de Institutul Regional de Oncologie, telefon 0374278810.
Daca aveti intrebari sau informatii care pot fi utile si pentru ceilalti, va rog sa le scrieti pe forum. Eu voi reveni cu detalii depre sejurul nostru ( cheltuieli, schimb valutar, echipament) la inceputul lunii februarie.
Nu uitati ca puteti face grupaje pe masini pana la Bucuresti, iar daca aveti nevoie de o noapte de cazare va recomand Hotel Visconti Militari unde stau si eu. E aproape de locul de plecare cu autocarul si dispune de o parcare unde puteti lasa masina.
Eu mai am 1 loc in masina pe ruta Iasi - Bucuresti. Plec duminica, 14 februarie la ora 10.00. 0743 122214
Sa ne vedem sanatosi si veseli! :strong:
crispop:
Eu am făcut programare online la Synevo pentru 12 februarie ora 14.00 și rezultatul îl afișează pe site în 48 de ore și în limba engleza. Testul costa 285 RON. Sa ne revedem sănătoși și cu chef de distracție pe pârtii si nu numai😉🏂⛷️
Dana T:
Si eu m-am programat la o clinica privata din Ploiesti, Sante, rezultat in 48 h in engleza, pe mail. Sa speram ca vine rezultatul asteptat in timp util si ca ne vom bucura de partii si nu numai, dupa cum zice si Cristina. Pentru cei vechi, Amigo se pare ca va fi inchis, dar noi suntem inventivi si mai tari ca pandemia! :thumbup: ne reorganizam rapid :worthy: De'abia astept o experienta 'altfel' la Bansko! Cineva, clasic de-al nostru, a zis anul trecut ca oare ce mai putem face/inventa in 2021 care sa nu fi fost facut in ultimii 3 ani......Stay tunned, o sa vedeti ca se poate, va tinem la curent! :D :oops: sau nu :coolsmiley:
Dana T:
Din motive obiective si medicale trebuie sa renunt anul acesta la ski, promit sa skiez dublu anul viitor. Daca doreste cineva sa ma inlocuiasca va rog sa ma contactati la 0744380770. Multumesc
Ane:
Stie cineva cu siguranta daca testul PCR trebuie prezentat in limba engleza sau e ok cum este eliberat in original ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă