Autor Subiect: Când apelăm la chirurgia estetică sau nu apelăm?  (Citit de 22957 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Răspuns: Când apelăm la chirurgia estetică sau nu apelăm?
« Răspuns #45 : Marți, 25 Mai 2010, 20:19 »
  Dar de frumusetea interioara nu ai auzit?

Frumusetea interioara nu poate fi retusata chirurgical. Probabil se pot face si acolo niste ajustari, insa deocamdata nu avem tehnologia.

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #46 : Marți, 25 Mai 2010, 20:30 »
Mai barbatilor, dar pretentiosi mai sinteti!
Daca as intilni un barbat cu care sa simt ca rezonez in totalitate, nu mi-ar pasa cum se prezinta terestru, poate fi oricum, n-am judecat oamenii din acest punct de vedere, dar in privinta igienii, da.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #47 : Marți, 25 Mai 2010, 20:34 »
eugenia.....
cred că silviu se pregăteşte să posteze ceva cu care-ţi încearcă... puterea rezonanţei....
sunt curioasă şi eu....
ai grijă la.... frecvenţă... ;)
nihil sine deo

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #48 : Marți, 25 Mai 2010, 20:41 »
Fals de tot!!! Silviu nu rezoneaza cu babe ( din mine ar face doua de 28 de ani ), iar eu nu rezonez cu cei ascunsi.  ;D

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #49 : Marți, 25 Mai 2010, 20:47 »
foloseşte-ţi intuiţia....
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #50 : Marți, 25 Mai 2010, 21:33 »
ba da! la cele care nu sunt inzestrate si cu cea exterioara. ele fac mare tam-tam de frumusetea lor interioara.
Daca as intilni un barbat cu care sa simt ca rezonez in totalitate, nu mi-ar pasa cum se prezinta terestru, poate fi oricum, n-am judecat oamenii din acest punct de vedere, dar in privinta igienii, da.
tu stii una si buna: igiena :D :D :D de parca indivizii frumosi ar fi niscai nespalati :D

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #51 : Marți, 25 Mai 2010, 21:57 »
ba da! la cele care nu sunt inzestrate si cu cea exterioara. ele fac mare tam-tam de frumusetea lor interioara.
tu stii una si buna: igiena :D :D :D de parca indivizii frumosi ar fi niscai nespalati :D

Baiatul mamei, cum am plecat si eu putin la plimbare, cum te-ai facut iar rau! Tu parca erai mai maleabil, ultima data cand ne-am vazut! Nu asa te-am educat eu, ca o mamica grijulie ce ma aflu?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #52 : Marți, 25 Mai 2010, 21:59 »
mami, sper sa nu ma iei si tu cu frumusetea interioara si igiena :D

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #53 : Marți, 25 Mai 2010, 21:59 »
lasă femeie... băiatul să se joace!
şi tu unde ai umblat.... :P
nihil sine deo

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #54 : Marți, 25 Mai 2010, 22:11 »
Iar tu vorbesti de parca toate femeile cu fond bun sint urite , iar cele frumoase sint toate pline de defecte. Exista si profesoare sau doctorite care arata super, asa cum exista si tirfe nasoale.

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #55 : Marți, 25 Mai 2010, 22:14 »
mami, sper sa nu ma iei si tu cu frumusetea interioara si igiena :D

Nu, puiul meu, ai dreptul sa iubesti frumosul, indiferent in ce stare e: naturala suta la suta sau nu! Dar ideea e ca si "batranetea" are frumusetea ei! Eu, sincer, nu imi doresc sa intineresc nici cu o zi! Imi e bine asa cum sunt, ma simt bine in pielea mea, chiar daca e numar cam... mare, dar nu as face operatii sub nici o forma! Dar asta nu inseamna ca sunt impotriva! Fiecare are dreptul sa faca tot ce considera de cuviinta sa ii fie bine!

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #56 : Marți, 25 Mai 2010, 22:19 »

La fel cum alea care n-au frumusete interioara, fac tam-tam de aia exterioara. De, fiecare cu ce are. Eu prefer un echilibrul intre ambalaj si continut, cu accent pe continut ;)

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #57 : Marți, 25 Mai 2010, 22:22 »
Multumesc pentru completare, Bogdan, asta as fi vrut sa-i spun si eu lui Silviu, dar nu mi-am gasit cuvintele.  :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #58 : Marți, 25 Mai 2010, 23:08 »
La fel cum alea care n-au frumusete interioara, fac tam-tam de aia exterioara.
nu, pentru ca ele nu au nevoie de tam-tam. frumusetea exterioara este vizibila, iar femeia frumoasa stie ca e frumoasa si nu trebuie sa-ti spuna asta. in schimb, femeia mai putin inzestrata cu frumusete cauta mereu sa-si strige frumusetea interioara, mai putin vizibila.
Citat din: saturnianul
Eu prefer un echilibrul intre ambalaj si continut, cu accent pe continut
bafta! cel putin am cazut de acord ca nu suntem de acord ;)
Citat din: eugenia110
Iar tu vorbesti de parca toate femeile cu fond bun sint urite , iar cele frumoase sint toate pline de defecte.
nu am intalnit niciodata o femeie frumoasa care sa tot spuna: ma spal zilnic, am un suflet frumos... in schimb, toate uratele iti striga in ureche: am un suflet frumos! cand cunosteam o tipa mai nashpa, ii ziceam eu dinainte: stiu! ai un suflet frumos :D si asta conteaza cel mai mult :D
Citat din: carmentoma
Nu, puiul meu, ai dreptul sa iubesti frumosul
multumesc, mami! :-*

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #59 : Miercuri, 26 Mai 2010, 11:01 »
daca as fi o persoana publica, cu iesiri la scena, cu tot ce tine de publicitate si imagine, da, consider ca trebuie sa apelezi la un ajutor / retus al chirurgiei estetice. impune respectul de sine, imaginea, prezenta in fata publicului.

pt o persoana simpla, din "popor" chirurgia estetica poate fi sau nu luata in calcul, depinde f mult de ego-ul fiecaruia, de posibilitatile financiare si de motivatie.