Arhiva > Arhiva
Când apelăm la chirurgia estetică sau nu apelăm?
silviu:
--- Citat din: ayouni ---aspectul exterior poate conteaza un pic la inceput, hai sa nu fiu gica contra
--- Terminare citat ---
conteaza chiar foarte mult, si nu pentru ca spun eu, ci pentru ca o spun chiar fetele. nu am auzit vreuna sa vada o tipa nashpa si sa spuna: uite! as fi vrut sa arat ca aia. in schimb, am intalnit situatia inversa. dar pentru asta trebuie sa fii cinstita cu tine insati, nu sa gasesti tot felul de explicatii bizare, cum ca alea faine si-au facut o mie de operatii estetice sau ca astea mai putin inzestrate au un suflet bun.
--- Citat din: ayouni ---de aceea se intampla cazuri, cum povestea eugenia mai inainte, de sotul care se topea dupa sotia lui, asa grasuta si cu burtica cu tot.
--- Terminare citat ---
da, dar sotia tot a apelat la chirurgia estetica, cu toata dragostea aia topita a sotului. de ce? pentru ca o femeie, chiar daca nu o recunoaste, vrea sa fie admirata si de altii. cu siguranta nu vrea sa mearga la plaja si sa bage groaza in toti barbatii cu o piele care atarna peste slip :(
Ayouni:
--- Citat din: silviu din Marți, 25 Mai 2010, 14:02 ---
--- Citat din: ayouni ---aspectul exterior poate conteaza un pic la inceput, hai sa nu fiu gica contra
--- Terminare citat ---
conteaza chiar foarte mult, si nu pentru ca spun eu, ci pentru ca o spun chiar fetele. nu am auzit vreuna sa vada o tipa nashpa si sa spuna: uite! as fi vrut sa arat ca aia. in schimb, am intalnit situatia inversa. dar pentru asta trebuie sa fii cinstita cu tine insati, nu sa gasesti tot felul de explicatii bizare, cum ca alea faine si-au facut o mie de operatii estetice sau ca astea mai putin inzestrate au un suflet bun.
DA, DE ACORD, NU TOATE FEMEILE CARE ARATA BINE SI-AU FACUT OPERATIE ESTETICA, SUNT FOARTE MULTE CAI PENTRU A ARATA BINE FARA SE RECURGEM LA BISTURIU (doamne fereste, vorba marxistului).
--- Citat din: ayouni ---de aceea se intampla cazuri, cum povestea eugenia mai inainte, de sotul care se topea dupa sotia lui, asa grasuta si cu burtica cu tot.
--- Terminare citat ---
da, dar sotia tot a apelat la chirurgia estetica, cu toata dragostea aia topita a sotului. de ce? pentru ca o femeie, chiar daca nu o recunoaste, vrea sa fie admirata si de altii. cu siguranta nu vrea sa mearga la plaja si sa bage groaza in toti barbatii cu o piele care atarna peste slip :(
--- Terminare citat ---
DE FAPT SE SI ZICE CA FEMEILE SE ARANJEAZA SI SE IMBRACA PENTRU ALTE FEMEI, NU NEAPARAT PENTRU SOT. consider ca ar trebui sa "ne facem frumoase" intai si intai din respect fata de noi si fara a duce lupta cu natura la extreme.
Oricum, mie mi se pare chestia mai simpla, ii iubim pe cei pe care-i iubim asa cum sunt... mai grasuti mai slabuti; si nu dupa niste canoane care sunt la moda acum: 60-90-60. daca am o exigenta, se refera absolut la igiena personala, fie barbat fie femeie. primul secret al frumusetii consta in mult sapun si multa apa. :)
silviu:
--- Citat din: ayouni ---Oricum, mie mi se pare chestia mai simpla, ii iubim pe cei pe care-i iubim asa cum sunt... mai grasuti mai slabuti
--- Terminare citat ---
categoric! abia cand incetam sa-i mai iubim le descoperim si defectele.
--- Citat din: ayouni ---primul secret al frumusetii consta in mult sapun si multa apa.
--- Terminare citat ---
ce bine ar fi daca ar fi asa de simplu ;D
EUGENIA110:
Ayouni! 90-60-90 ! Ai scris invers mai sus..... Vrei sa aratam ca niste mere rotofeie? :D
Pe vremuri, la Romarta in Craiova era scrisa pe geam o reclama: "Frumusetea se mentine/ Numai cu sapunuri fine". Asa este, cind esti foarte curat, ingrijit, esti si frumos; poti sa fii manechin, dar sa trezesti repulsie daca esti slinos.
Ayouni:
--- Citat din: ayouni ---primul secret al frumusetii consta in mult sapun si multa apa.
--- Terminare citat ---
ce bine ar fi daca ar fi asa de simplu ;D
[/quote]
da, este chiar asa de simplu! si dupa ce ne spalam cu muuulta apa si muuuult sapun, parca ar merge si un un machiaj usor, apoi o hainuta de marca, un parfum kenzo sau YSL; ce sa mai spunem despre o vizita la cosmeticiana, la coafor, la dentist si tot asa... toate aceste ingrediente combinate cu multa miscare si o dieta sanatoasa. de fapt raspunsul meu era doar pana la semnul exclamarii... frumusetea inseamna simplitate inainte de orice; iar restul e tacere.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă