Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
Gabi sb:
Buna seara! Si pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase actiuni din SC - oameni frumosi, o atmosfera relaxata si prietenoasa. Vremea a tinut cu noi, ca de obicei. Ploaia s-a oprit la timp pentru a ne putea bucura din plin de programul de echitatie. Si eu sunt super incantata de povestea cu calutii si m-am gandit sa repet experienta in viitorul apropiat.
eugenbr:
Salutare a primit careva pozele de la Lidia?
lidia.Iasi:
--- Citat din: eugenbr din Joi, 15 Octombrie 2020, 10:40 ---Salutare a primit careva pozele de la Lidia?
--- Terminare citat ---
Eugen, abia astazi le-am trimis :)
Daca nu ati primit link-ul pe mail, trimiteti un mesaj pe adresa lidiamandache5@gmail.com
A fost o excursie foarte faina! Costi a fost generos cu fotografiile postate si ii multumesc, dar am sa revin si eu cu ceva imagini :thumbup:
Dana T:
Multumim, Lidia, a fost Povestea nr.2, o poveste frumoasa care nu avea cum sa se termine decat cu poze super, :applause: :applause: :applause: ;pacat doar ca rasul de seara nu a putut fi cuprins si descris....trebuie doar repetat :laugh: :laugh: :laugh:. Asa ca se cuvine sa asteptam cuminti si sanatosi un nou capitol, Povestea nr.3. Sa speram ca 'Povestile Lidiei' vor deveni un roman gros si ca multi prieteni din SC vor deveni parte din el. :thumbup:
Navigare
Du-te la versiunea completă