Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
O noua poveste cu cai si prieteni 9 - 11 octombrie 2020
AlexRadu:
Buna ziua,
Tarifele pt echitatie le aflam in vursul acestei saptamani sau la fata locului?
costi31:
Bună AlexRadu , tarifele sunt în funcție de nivelul de experiență și pentru ce trasee se aleg , deci depinde mai mult de tine , ai mai fost la echitație ?
Eu unul știu sigur că merg doar la pas :giggle:
Sunt începător :yeah:
Oricum Lidia ne va lamuri mai exact ;)
De unde pleci ?
IONITA:
Salut, sunt Cristina si ma bucur ca am prins un loc liber in aceasta excursie, ma pot alatura cuiva care pleaca din Bucuresti sau Ploiesti ? tel meu este 0722944824, multumesc
lidia.Iasi:
Salutare! :)
Vineri ne vom intalni la pensiune la ora 14.00, ne cazam si la ora 14.45 plecam toti la centrul de echitatie pentru primele lectii. Mai jos aveti preturile pe care mi le-a transmis instructorul. Se vor plati direct acolo.
Preturi program echitatie:
- pentru incepatori - 300 lei: lectii in manej vineri si sambata + traseu calare 1 ora
- pentru initiati - 400 lei: lectii in manej, vineri + traseu 1 zi si masa de pranz (sambata)
Echipament
- pantaloni lungi, elastici, in care sa va puteti misca cu usurinta
- tricou tehnic
- incaltaminte sport (nu bocanci de munte, ideea e sa nu fie botul incaltarii foarte lat).
In plus, sa aveti in bagaj haina de ploaie, sapca, un polar
Mese
Micul dejun si cina sunt incluse si sunt tip grup. Daca aveti restrictii alimentare, va rog sa-mi trimiteti mesaj
Orice intrebari mai aveti, va rog sa mi le adresati aici.
Drum bun si sa ne vedem sanatosi si veseli! *|*
AlexRadu:
Buna Lidia,
Tarifele pt echitatie le achitam prin banca sau direct acolo cand ajungem?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă