Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sfinxul, Babele si Valea Cerbului in pastel de toamna 2 - 4 octombrie 2020
Augustin/Gusti:
Buna seara! Dupa cum știți urmeaza sa ne întâlnim Vineri, ora 13:00 la telecabina Bușteni. Trebuie sa luați în considerare faptul ca este vineri si o sa fie aglomerat pe drum.
Echipament obligatoriu :
- bocanci de munte ( sunt cei care trec peste glezna),avem mult de coborât și trebuie sa tina glezna fixa.
- pelerina de ploaie ( posibile averse de ploaie)
- frontala/lantetna ( posibil sa facem o porțiune din traseu pe inserat)
- geaca de vand
- polar, bluza de schimb
- optional bete de trekking, caciula , mănuși.
- recipient pt apa.
Vinei in drumul nostru spre pensiunea Carina unde o sa fim cazati ( Pîraul Rece ) o sa ne oprim la un Mega Image. De aici o sa ne cumparam cate ceva pt sendvișuri, pe care o sa le luam cu noi în drumetia de Sambata.
O seara frumoasa sa aveți. :) :)
Cu drag Gusti.
PS. La "echipamentul" obligatoriu am uita sa trec:
- distracție
- voie buna
- *|* :dance: :)
Mimi:
Multumim , Gusti ! Abia astept sa te revad ! Azi am vazut niste poze cu zapada la Vf.Omu. Nu stiu cat sunt de adevarate , dar poate e bine de stiut. Go Singles ! *|*
admin:
Important este sa aveti vreme buna, am vazut si eu ca s-a albit un pic "capul" Omului... :) Ma uit in fiecare week-end la cum va fi timpul si ma gandesc cu emotie la fiecare grup, sa aiba parte de zile insorite si frumoase. Saptamana aceasta nu a debutat tare bine, in schimb se anunta un sfarsit de saptamana foarte frumos.
Si eu am sa fiu plecat, merg sa vad locuri noi, cel mai probabil viitoare obiective de excursii. Trec prin zona in care veti fi voi, dar din pacate nu ne intersectam, desi mi-as fi dorit asta. Va urez gasca faina, vreme buna de drumetie si picioare tari! Sa va intoarceti cu bine, cu amintiri frumoase si prieteni noi!
viorica1960:
multumesc
eugenandrei:
Multumesc Gusti, multumesc Gigi! Sigur vom avea parte de o vreme frumoasa, abia astept.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă