Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Herculane montan si Inelet, satul cocotat pe scara 2 - 4 octombrie 2020
Ancutza:
Buna dimineata! Ce mai putem spune in plus dupa 3 zile petrecute in locuri minunate? Ca am cunoscut-o pe Iasmina, proaspat insotitor de grup,la SC si, in afara de cunostintele ei cu privire la locurile strabatute si adaptabilitatea ei la dorintele grupului, ne-a invatat pe toti sa dansam Jerusalema. Nota 10. Ca am avut parte de un grup haios si ca am facut echipa buna toti. Ca eu personal am reusit sa-mi demostrez ca se poate sa urci scari suspendate spre cer si rasplata este sa vezi locuri de o frumusete rara. Si nu in ultimul rand, gazda noastra sasoaica a gatit bunatati de sa te lingi pe degete, inca o data multumiri. Conculia este ca nu trebuie sa ratati excursia aceasta. Va doresc o zi buna si sa ne revedem cu bine!
Iasmina:
Va mulțumesc încă o dată :flori: și ma bucur mult ca v-ați simțit bine și eu m-am simțit extraordinar de bine ca am avut un grup atât de fain. Ne vedem la următoarea excursie și de abia aștept sa mai dansăm împreună Jerusalema *|*
Navigare
Du-te la versiunea completă