Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

La stana, pe Colinele Transilvaniei 25 - 27 septembrie 2020

(1/10) > >>

admin:
21.09.2020
Mai este 1 loc disponibil intr-o camera dbl la femei.

Tarif: 490 lei/persoana. Cazare in camera dubla twin, cu inca o persoana.

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/la-stana-pe-colinele-transilvaniei-25-27-septembrie-2020/

Check in  25 septembrie 2020
Check out:   27 septembrie 2020

Cazare: Hanul din Padure, Stajereni, jud. Mures (langa Sighisoara si Danes)- in incheierea prezentarii gasiti fotografii si o descriere a acestei locatii

Numar de locuri: 14

Servicii incluse:
•        cazare 2 nopti in camera dubla, cu inca o persoana
•        2 x mic dejun
•        1 x cina
•        insotitor de grup pentru toata perioada excursiei

Nota: meniurile de mic dejun si cina sunt fixe, exista o singura optiune, va rugam nu ne solicitati variante. Meniul pt cina de vineri urmeaza sa fie comunicat.

Servicii care nu sunt incluse:
x           transport pana la locatie si cap de traseu. Formati pe forum grupaje, anuntand de unde veniti
x           excursie optionala: Malancrav si masa ciobaneasca la stana = 130 lei. Servicii incluse: transport cu microbuzul, ghidaj si vizitare biserica fortificata, masa la stana*
x           intrari la biserica Malancrav si Castelul Bethlen Cris
x           cina sambata seara. Se poate servi a la carte, individual la restaurantul locatiei in care veti fi cazati.
x           altele decat mentionate la "incluse"

Insotitor de grup din parte Singles Camp: Diana Lupu 0720 048.744

Program:

Ziua 1, vineri 25 septembrie 2020 Transport pana la destinatie cu mijloacele proprii de transport. La ora 16:00, ne intalnim in Sighisoara, in fata Hotelului Sighisoara. De aici o sa aveti un tur ghidat al cetatii, in jur de 1 ora. Dupa terminarea turului, mai puteti tamane in oras pt fotografii, amintiri etc. Ne reintalnim la han, incepand cu ora 18:00. Urmeaza cazarea si apoi la ora 19:00 cina de grup

Ziua 2, sambata 26 septembrie 2020 La ora  8:00 o sa serveasca micul dejun, iar la ora 9:30, cei care au optat pentru excursia optionala la Malancrav si stana, se imbarca in microbuz.
Pe drum Diana o sa va povesteasca lucruri legate de istoria sasilor in Transilvania si cateva, anticipativ de Malancrav. Ajunsi acolo o sa vizitati Biserica Fortificata Malancrav si pe exterior Conacul Apafi, aici unde de-a lungul a 40 de zile s-a filmat cea mai noua pelicula a lui Cristi Puiu: Malmkrog. Pentru acest film, Cristi Puiu a fost distins în iarnă cu Premiul pentru Cel mai Bun Regizor în cadrul Secțiunii Encounters a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Berlin.
Coborati si descoperiti impreuna cu Diana, intr-o plimbare pitorescul satului sasesc transilvanean. Aici la Malancrav este cea mai mare comunitate de sasi: peste 100. Daca doriti sa cititi cateva impresii, le gasiti aici: https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3223.0.html
Dupa plimbare ne imbarcam din nou in microbuz si mergem la stana. Este una autentica, va asigur, nu una comerciala. O sa fiti intampinati de gazde palinca, ciresata, murata si cand vi se deschide pofta de mancare si se servi aperitivele.
•   branzeturi de oaie si capra din gospodaria proprie
•   chiftelute
•   slaninuta
•   snitel
•   rosii, ceapa
•   paine
Dupa ce va ghiftuiti, e vremea de drumetie. Gazda voastra ca va conduce timp de o ora si jumatate pe colina de deasupra stanii, prin codrii de stejari seculari pana la un platou panoramic.

La intoarcere veti fi asteptati cu masa pusa: balmos si tocanita de ied la ceaun, o delicatesa rara.

Inainte de a pleca o sa fiti serviti cu placinta cu urda si cu cate o cafea. Va luati ramas bun de la stana si va intoarceti apoi la han. Timp de socializare, de povesti, ascultam afara niste muzica.

Ziua 3, duminica 27 septembrie 2020  La 8:00 micul dejun, la ora 09:30 check out, ne grupamapoi  pe masini si mergem 8 km pana la Cris. Si aici mai exista o comunitate saseasca destul de mare. Vizitam satul, biserica fortificata si Castelul Bethlen Criș.

O0 Am adaptat actiunile noastre la perioada pe care o trecem si pentru evitarea in cat mai mare masura a riscurilor, am decis lansarea de excursii in loc deschis, in natura, in conditii de grupuri mici. Transportul pana la locatie nu se face organizat, pentru ca pe de o parte numarul de participanti este prea mic pentru a putea face asa ceva, dar si pentru ca in acest fel contactul pe zona interioara cu ceilalti este minim. Pt a ajunge acolo va recomand sa va anuntati inscrierea pe forum si sa comunicati de unde veniti si de asemenea daca intentionati sa luati pe cineva cu masina sau daca doriti sa gasiti pe cineva care merge cu auto din zona in care locuiti si doriti sa fiti luat(a) de acolo.

:oops: Pentru ca actiunea se desfasoara intr-o perioada in care este nevoie de mai multa grija fata de noi si de ceilalti, va rog cititi intregul material cu recomandarile noastre: https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3183.0.html
Prin inscrierea la excursie se intelege ca ati luat la cunostiinta de acesta.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Cei care opteaza sa mearga la Malancrav si stana, au nevoie de o incaltaminte de drumetie: minim trekking. Pantalon lung, tricouri de material care lasa corpul sa respire, bluza termica, pelerina in caz ca ploua, rucsac de 20 litri cu apa.

:oops: Inainte de inscriere, va rog sa cititi cu atentie toate cele 3 materiale prezentate pe site-ul nostru:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2978.0.html

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Daca nu va incadrati in conditiile noastre de profil, daca nu sunteti de acord cu anumite clauze si reguli, va rugam NU VA INSCRIETI. In situatia in care v-ati inscris, consideram ca ati luat act, ati inteles cele prezentate si urmeaza sa respectati si sa va asumati tot ceea ce este mentionat.

Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.

Rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul unor agentii revanzatoare.

Locatia in care veti sta:

Hanul din Pădure se află în Stejărenii. este izolat, inconjurat de o natura minunata. Avem la dispozitie o gradina mare acolo, ni se pune la dispozitie pentru masa si...povesti o terasă. Camerele au cate un pat dublu si unul simplu, asa incat fiecare veti avea pat separat. Aveti WiFi gratuit, un TV cu ecran plat, baie privată și un patio cu vedere la lac. Sighişoara se află la 11 km de pensiune, Atrag atentia ca este vorba de o structura turistica tip han, asa cum este indicat in prezentare.

Fotografii de la stana

In drumetie:

Si la masa:

Fotografii ale locurilor prin care urmeaza sa treceti:

Sighisoara:

Malancrav:

Floresti:

Castelul Bethlen Cris:

admin:
Rezervarile s-au deschis la aceasta actiune. Inscrierile se fac aici: https://www.singlescamp.ro/eveniment/la-stana-pe-colinele-transilvaniei-25-27-septembrie-2020/

Valentin_BV:
Satul de langa Saschiz spre Rupea se numeste Crit cu tz si nu Cris cu sh, daca nu este cu suparare.

Altfel, este un eveniment superb, inspirat. Poate incercati si atelierul de olarit pastorit de Ben Mehedin sau laboratorul de conserve naturale de la Fundatia Adept Transilvania in Saschiz.

krondia:
Valentin, actiunea are loc in judetul Mureș, zona Daneș, langa Sighisoara.
Castelul Bethlen care se va vizita in ultima zi se gaseste in satul Criș, comuna Daneș, judetul Mureș, la doar cativa kilometri de Hanul din Pădure, Stejereni.

Nu ajungem la Criț care este in judetul Brasov. Au fost actiuni si aici dar acum programul include alte obiective.
Voi scrie insa in curand cate ceva despre locurile care pot fi vazute dacă se vine dinspre Brasov spre Sighisoara.

Valentin_BV:
Imi cer scuze, am facut pe desteptul si nici nu am citit cu atentie programul.

De 3 ani incoace, dupa ce am descoperit Colinele Transilvaniei pe bicicleta, am fost macar o data pe an in tura si m-am simtit excelent de fiecare data. Mi-am dat seama ca am trecut si prin Cris si, parca am avut masa la o stana chiar in zona, cu bulz, slaninuta la grata, pastrama, mamaliga cu lapte si altele din astea.

Deci, mea culpa, sa ma apuc sa invat sibienii despre Colinele Transilvaniei   |o |o |o

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă