Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Culorile toamnei in padurile seculare din Bucovina 2-4 octombrie 2020

<< < (3/5) > >>

marilena1968:

--- Citat din: Cali58 din Joi, 03 Septembrie 2020, 19:24 ---SI EU SUNT DIN BUCURESTI
PRIMA DATA DOREAM SA MERG CU CINEVA, DAR PT CA PRIETENELE MELE MA VOR INSOTII ATUNCI
MERG CU MASINA MEA
DACA VRETI PUTEM PLECA IMPREUNA DIN BUCURESTI SAU PUTETI MERGE CU NOI ,MAI AVEM UN LOC ! *|*
O SEARA FRUMOASA!

PUTETI SA-MI DATI UN SEMN PE calin_caliopi@yahoo.com

--- Terminare citat ---

Super! Putem pleca impreuna din Bucuresti    *|* Tinem legatura pe mail... pasager2001@yahoo.com  :)

oli:
Vin si eu din Bucuresti.
Nu conduc. Ma primeste cineva in masina?

Bon Voyage:
Astazi a aparut un loc liber dintr-o renuntare .
Daca este cineva doritor sa se adreseze direct agentiei  pe e-mail office@bonvoyagesibiu.ro.

marilena1968:

--- Citat din: oli din Sâmbătă, 26 Septembrie 2020, 20:08 ---Vin si eu din Bucuresti.
Nu conduc. Ma primeste cineva in masina?

--- Terminare citat ---

Puteti merge cu mine in masina. V-am raspuns la mail  :)

admin:
Vad ca lumea se grupeaza, se aranjeaza pe masini, multi si-au dat seama cat de utila este aceasta platforma de interactiune on-line si o folosesc atunci cand este nevoie.  :thumbup:

Cred ca sunteti cu bagajele deja facute, maine luati drumul Bucovinei. M-am uitat, vremea va fi buna sambata si duminica, vineri ceva averse, dar trecatoare. Nu uitati deci de pelerina, incaltaminte de schimb, tot ceea ce este nevoie in caz de stropi. Asa arata prognoza:

Cred ca deja padurile Raraului au inceput deja sa ia culori de toamna, sunt convins ca arata superb...Bucovina este el in sine un taram minunat, pentru mine chiar si numele are o rezonanta speciala, suna ca un titlu de poveste. Imi amintesc cu drag de locurile acelea, ma bucur pentru voi ca ajungeti acolo, sunt fericit ori de cate ori vad ca lumea rezoneaza cu temele noastre de iesiri in natura. Asta inseamna ca suntem compatibili, ca ne adresam unor oameni aidoma noua, ca avem aceleasi asteptari, aceleasi dorinte, acelasi mod de a ne bucura. Asta este extraordinar, ne ajuta mult, pentru ca organizam calatorii si eu si Lidia si Diana si Gabi si Iasmina si Iulian, ca si cand ar fi pentru noi. Stiind ce ne place, facem lucrurile in asa fel incat sa ne vina bine si asa, din cauza asemanarii intre noi, va plac si voua... :)

Lidia este un foarte bun ghid al zonei, atent si responsabil, stiu cum isi aranjeaza si urmaresete elementele de program pe care le-a gandit, sunt convins ca v-a pregatit lucruri de care veti fi incantati si o sa va aduceti aminte cu placere, mult timp de acum inainte.

Va urez calatorie usoara si frumoasa, zile superbe, sa fiti o gasca faina, sa va faceti noi prieteni si sa va intoarceti cu bine acasa! Drum bun!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă