Arhiva > Arhiva

Forumul - terapie, curaj, anonimat

<< < (7/13) > >>

pe_jumate:
ma bucur admi, ca ai intervenit si tu

ai foarte multa dreptate in ce spui, si intr-adevar, polemica de ieri a fost o deviatie neplacuta de la ce ar fi trebuit sa curpinda acest forum ..

am rugat ca topicul cu 'Gramatica.. etc.. sa fie sters (cu intregul sau continut cu tot) de catre oricine are aceasta putere si acum, vazandu-te aici, te rog sa o faci tu cat de repede poti.. cu scuzele pentru a fi jenat cititorii in vreun fel cu violenta mea de limbaj, daca fara sa vreau asa au fost citite randurile mele, am sa evit pe viitor orice actiune asemanatoare

numai bine

Catherinna:
Curajul de a intra pe forum  ???
- l-am gasit in cotloanele sufletului meu dornic de ascultat (vezi citit) mai mult decat de a povesti despre mine.
- acum caut curaj de a ramane activa cat de cat.
- apoi, sper ca in timp sa-mi adun curaj de a iesi intr-o tabara.
Nu stiu altii cum sunt, dar eu constat in timp ce scriu, ca sunt o fricoasa.
                  Dar vad ca nu sunt singura, altii se comporta si mai sfios ::)

marcutza:
@Catherinna, nu te mai subestima :) si continua :) ai exact ce trebuie acestui forum :)

almi_gabi:
Deja pe aici ma cunoste lumea. Am trecut deja de stadiul virtual noi cei din Bucuresti - am avut prima intalnire "face to face" si daca navigarea pe forum a dus la acesta intalnire - deja pot sa spun ca lucrurile sunt mai frumose in realitate decat virtual.

;D

admin:
Totul tine de increderea in tine, Catherinna! Si ultimul lucru pe care un om il poate face este sa se subestimeze sau sa nu aiba incredere in el. Dupa ce ai scris pe forum, pari o persoana activa, ceea ce conduce la optimism si pozitivism. Asa ca nu ai nici macar un moment de ce sa te temi de ceva, pt a pasi in real!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă