Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Toamna in Muntii Macinului 25 - 27 septembrie 2020

<< < (5/6) > >>

admin:
Promiteam ca revin cu un raspuns pt Florin. Imi pare rau, dar nu mai sunt locuri libere.

Florin1968:
Ei.... asta e, si mie imi pare rau, era destul de aproape de mine, ca deplasare ! Oricum, multumesc mult.!

admin:
Am inteles de la Gabi ca ati fost un grup foarte fain, am vazut ca ati avut vreme buna, asa ca ati avut cu siguranta un sfarsit de saptamna cu relaxare, distractie si amintiri placute. Ma bucur nespus de mult de cate ori aflu asa ceva... *|*

Am "sustras" de la Gabi cateva fotografii si pentru ca mi-au placut foarte tare, le-am incarcat aici pe forum...Poate mai gasiti si voi cei din grupul asta fain cateva imagini si cuvinte cu si despre ce ati vazut...

Serena:
Adevărat Gigi!  :thumbup: Am fost un grup minunat, alături de trubadurul Gabi, căruia îi mulțumim pentru organizare și ghidaj! Ne-am bucurat din plin de atmosferă, peisaj, vreme, cam văntoasă dar ne-a călit la meteo de Dobrogea ca să revenim cât mai curând și mai des. Am avut parte și de compania inedită a lui Dan Staicu, din partea Parcului Național Măcin,  :bow: care ne-a împărtășit informații interesante legate de istoricul zonei, ne-a însoțit pe traseul către Sfinxul dobrogean și ne-a făcut surpriza zilei: plăcintă dobrogeană la poalele Sfinxului. Deși era să ne-o zboare vântul de la gură (bucata de plăcintă), am savurat-o cu toate papilele gustative. Eu personal, m-am întors acasă din această acțiune, „mai bogată” în informații, noi prieteni și amintiri minunate! Să auzim numai de bine și la cât mai multe acțiuni Singles Camp! :smitten: :applause:

Mada_Avr:
Am petrecut un weekend foarte frumos! Am fost prima data in Dobrogea si in Muntii Macinului si deja e clar ca trebuie sa mai vin aici. Drumetii se pot face aici cu duiumul, mai usoare sau mai grele, mai lungi sau mai scurte, peisajele sunt superbe! Lui Gabi ii multumesc pentru pasiune si pentru sufletul cu care povesteste despre acesti munti si cararile lor, pentru serile cu muzica si pentru fotografii! Domnului Staicu ii multumesc pentru placinta minunata si oportunitatea de a o savura pe un vant napraznic aproape de Sfinxul Dobrogean! Excelenta excursie pentru mine!
Va multumesc tuturor pentru atmosfera si caldura!
(Am vrut sa pun niste poze, dar n-am reusit)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă