Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Toamna in Muntii Macinului 25 - 27 septembrie 2020
Marcela Topliceanu:
Buna seara tuturor,
Nu am primit nici un raspuns la mesajul meu cu privire la un loc intr-o masina care pleaca din Bucuresti, inca.
Sunt singura bucuresteanca?
Intrebare: se poate ajunge la punctul de plecare altfel decat cu masina? Ce alta varianta am?
Gabriel:
Cazarea este in localitatea Greci
Gabriel:
Buna tuturor ! Sunt Gabriel, insotitorul de grup in frumoasa Dobrogea. Mai sunt cateva zile si ne vom intalni sau reintalni cu peisaje frumoase,cu seri de socializare,muzica si voie buna. Am vazut ca sunt persoane care doresc sa se alature celor care vin cu masina personala.E bine sa mentionati cam pe ce rute veniti,astfel incat cei fara masina sa aibe o varianta buna de a ajunge in localitatea Greci,locul unde vom fi cazati pana duminica. Daca veniti dinspre Brasov,Ploiesti,Bucuresti sau zona Moldovei se ajunge la Braila sau Galati, de unde se ia bacul care traverseaza Dunarea,se ajunge in orasul Macin si apoi in localitatea Greci.Ma puteti contacta pentru orice detalii,astfel incat sa fie totul ok.aveti nr meu de tel in partea de sus a evenimentului.
Dupa cum bine stiti,avem cateva recomandari si masuri noi,astfel incat sa ne putem bucura de natura si o atmosfera super.
https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3183.0.html
Florin1968:
Buna seara! Doar intreb, desi cred ca raspunsul va fi negativ... Se poate achita cu tichete de vacanta?
admin:
Nu, nu este posibil. Am mai precizat pe forum. Doar incepand cu 1 ianuarie 2021 Bon Voyage o primeasca si vouchere, odata ce finalizeaza de implementat inca o posibilitate de plata.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă