Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Piatra Craiului și Bucegii. Drumetii si voie buna 18 - 20 septembrie 2020
ANCUTA66:
Buna Diana, eu am fost cea care si-a exprimat dorinta de cazare cu o zi inainte. Am urmarit si asteptat sa-si exprime dorinta si altii, dar pentru ca nimeni nu a zis pe forum nimic, am facut rezervare la o alta pensiune langa Zarnesti (pensiunea "Flori de mar"). Nu erau multe variante in zona si vroiam sa fiu sigura ca am cazare. Ne intalnim vineri la Fantana lui Botorog.
Serena:
--- Citat din: krondia din Sâmbătă, 12 Septembrie 2020, 16:04 ---Scria Dana mai sus ca e interesata, si-a lasat numarul de telefon. Procedura este sa va intelegeti intre voi si apoi sa anuntati in agentie schimbarea de nume.
Referitor la cazarea cu o zi inainte, mai astept confirmarea de la câteva persoane din grup care si-au manifestat si ele intentia sa vina de joi. Revin de indata ce am si aceste informatii.
--- Terminare citat ---
Mulțumim, Diana! Am luat legătura! Este în procesare transferul. :bow:
krondia:
Da, Ancuța, nu uitasem, insa doar zilele trecute am aflat de celelalte fete.
Flori de Măr e in Poiana Mărului, e puțin ocol. M-am uitat acum pe booking, sunt pensiuni libere si in Zarnesti.
Dana, cu plăcere, mă bucur că s-a rezolvat.
Cine mai vine cu noi?
ANCUTA66:
Noi venim de la Cluj si pensiunea este in drumul nostru. In ce priveste dorinta altora de a veni mai repede credeam ca va fi exprimata pe forum. Eu asa am inteles regulamentul. Important e sa ne intalnim cu bine si la timp vineri dimineata. Zile frumoase pana atunci...:coolsmiley: :-\ :)
krondia:
Dacă veniti prin Șinca Noua, Poiana Mărului este pe traseu, intr-adevar. Ultima portiune nu era prea buna in vara, dar poate sa se fi reparat intre timp.
Altfel, sunt persoane din grup care au probleme cu logarea pe forum.
Mai revin inainte de plecare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă